Nieuws
Introductie aanmeldingen onverhoopt succes

11/08/2008 Eddy Nol Categorie: Nieuws

Een groot aantal liefhebbers vonden reeds de weg naar onze aanmeldingsformulieren. Een handig dingetje waarvan de opstart" net even anders is dan het vervolg. Die eerste keer dient immers aangemeld.


Introductie aanmeldingen onverhoopt succes

Een groot aantal liefhebbers vonden reeds de weg naar onze aanmeldingsformulieren. Een handig dingetje waarvan de “opstart" net even anders is dan het vervolg. Die eerste keer dient immers aangemeld en een paar gegevens ingevuld. Dat specifiek om het bij volgende wedstrijden veel makkelijker te maken.

Vele liefhebbers stuurden nadat ze zagen hoe één en ander er aan toeging nog mail om er ook tussen te kunnen staan of zich aan te melden. Helaas zoveel mails dat ze niet te verwerken waren tussen al de rest door. 

Registreren en aanmelden kan HIER
Zouden er problemen rijzen, kan je ze ons melden via info@pitts.be
We helpen je graag verder.

Om vervolgens duiven aan te melden, gewoon de categorie kiezen en via de uitklapmenuutjes het juiste uur van aankomst kiezen en klaar. Afstand, snelheid enz wordt berekend en maken selectie per categorie en provincie mogelijk. Simpel zat, zoals ze dat al wel es zeggen.

Gelukkig konden we in deze rekenen op de diensten van landmeter Van Baelen uit Tongeren. Een correcte afstand berekenen aan de hand van de verschillende coördinaten is niet meteen de meest simpele opdracht. Zeker ook al niet als die dan nog in het programma dient verwerkt.

Voor mensen die nog niet aangemeld zijn hebben we een “testvlucht” online
Vragen, opmerkingen of suggesties zijn steeds welkom!

Het www.pitts.be team.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel...

Reageer

Je moet aangemeld zijn om te reageren.

Relevante nieuwsitems

Advertenties

 

 

Poll