Nieuws
Bourges: Los 07u00!

25/07/2009 Ivan Willockx Categorie: Nieuws

Volg de vlucht vanuit Bourges hier live mee. Vroegste melding: Hok Vercammen (Vremde) 12u38, 1419m/m (2 jonge duiven)


Update 14u15:

 

Voorlopig snelste aangemelde duif : Hok Jos Vercammen Vremde: 12U38 (1e meldingen St-Job) (2 jonge duiven). Ongeveer 1419 m/m.

Kris Cleirbaut heeft ook twee jonge thuis op 12u31 voor een afstand van 466 km. De snelheid van deze jonge duiven ligt dus rond de 1407 m/m.

De 4 duiven van Vercammen en Cleirbaut zijn voorlopig de vroegste nationale meldingen.

Reniers Lubbeek, jonge duif: 1395 m/m...

Van Eynde Goovaerts, 1e melding jonge Houtvenne. Geklokt om 12u34.   

 

Klik hier voor de vroegste provinciale aanmeldingen in Limburg

 

UPDATE 12u25: In lokaal Aarlen/Arlon waren er om 12u reeds twee meldingen

De voorlopig snelste (jonge) duif maakt daar een snelheid van 1383m/m. Geklokt: 11u36, afstand: 384 km. In Aarlen regent het overigens al geruime tijd...

In West- en Oost- Vlaanderen liggen de snelheden van de eerste duiven van Bourges rond de 1300 m/m. Vanmorgen maken de duiven daar snelheden van rond de 1600m/m.

 De snelheden zijn gebaseerd op een lossing om 07u. Daar de snelheden overal rond de 1300m/m liggen, zijn de duiven mogelijk iets later gelost.

Extra info snelheid halve fond: Marne La Vallee: Lokaal Snelle Vlucht Hulshout 1543m/m

 

Bourges II is een vlucht die traditiegetrouw door enorm veel liefhebbers gespeeld én gevolgd wordt. Daarvoor kan u bij ons terecht. We brengen de vlucht uit Bourges morgen live via onze schitterende aanmeldingstool. U kan zelf uw duiven aanmelden en mee kijken waar de eerste duiven vallen.
Visueel kan u op de kaart van België zien waar de eerste duiven vallen. Er wordt voor u uitgerekend om welk uur u moet 'pakken' om de eerst gemelde duif voor te zijn... Kortom we presenteren u het neusje van de zalm qua aanmeldingen.

 

Hoe meldt u uw duiven aan?

U heeft al een account

Dan is het vrij simpel! U logt in door rechts uw gebruikersnaam en wachwoord in te vullen en op aanmelden te klikken.

Login veld dat u rechts op de homepage vindt

Eens u ingelogd bent, klikt u in de menubalk bovenaan op 'Aanmeldingen' en in het volgende menu kiest u Bourges II Nationaal. Daar vult u het aankomstuur van uw duiven in. Al de rest wordt automatisch verwerkt en berekend.

Dit scherm krijgt u als u ingelogd bent en naar de aanmeldingen van Bourges bent gegaan om zelf een duif aan te melden. U weet ook dadelijk om welk uur u moet 'pakken' om op de eerste plaats te komen.

Opgelet: Als u al een account heeft, moet u uiteraard uw coördinaten hebben ingevuld. U kan dat checken door in te loggen via het login veld rechts op de homepage. Dan klikt u daar op 'Mijn account' en bekijkt of u uw coördinaten hebt ingevuld in de Lengte- en Breedtegraad. Is dat nog niet het geval, kijk even hieronder hoe u dat correct kan doen.


U heeft al een account en kent uw gebruikersnaam maar bent uw wachtwoord kwijt?

Klik dan op het login-veld (rechts op de homepage)  op 'Wachtwoord vergeten' om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Of klik hier
 

U heeft al een account maar bent uw gebruikersnaam én wachtwoord kwijt?

Maak dan een nieuwe account aan, zoals hieronder beschreven.


U heeft nog geen account

Maak uw account aan door op het login veld (rechts op de homepage) op 'Account aanmaken' te klikken. Of klik hier om een account aan te maken! U vult daar uw persoonlijke gegevens in. De velden voorzien van een sterretje zijn verplicht in te vullen velden.

TIP: Als gebruikersnaam kan u misschien uw e-mailadres gebruiken, dat kan u makkelijk onthouden.

Dit veld krijgt u te zien om uw persoonlijke gegevens in te vullen.

Voor een correcte aanmelding kies uw juiste provincie en vul uw coördinaten correct in! De coördinaten kan u invullen in de velden 'Lengtegraad' en 'Breedtegraad'. Staan op uw KBDB-lidkaart volgende coördinaten:  512101.8 / 041914.5
Dan vult u bij 'Lengtegraad' 51:21:01,8 in en bij 'Breedtegraad' 04:19:14,5 in. Let erop dat u een komma gebruikt en geen punt!

Als u alle velden hebt doorlopen en ingevuld, dient u nog de anti-spam code in te vullen en op verzenden te klikken. U krijgt dan via e-mail uw wachtwoord doorgestuurd. Dat wachtwoord kan u onmiddellijk aanpassen, naar een voor u makkelijk te onthouden wachtwoord. Hiervoor meldt u zich eerst, met uw gebruikersnaam en toegestuurd wachtwoord aan, via het login veld op de homepage. Daarna klik u op 'Mijn account'. En u kan uw wachtwoord aanpassen!

Op deze pagina kan u uw wachtwoord aanpassen

Vanaf nu bent u klaar om uw duiven aan te melden. Deze registratie dient u slechts éénmaal te doen. Wilt u uw duiven aanmelden, dan volstaat het in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord en naar de aanmeldingen te gaan en uw juiste uur en de juiste categorie (oude, jaarse of jonge) in te geven. U hoeft zich niet te beperken tot uw eerste duif, u kan zoveel duiven aanmelden als u wil. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om ze ons te stellen via info@pitts.be !

Klik hier om verder te gaan naar de meldingen van Bourges 2009


Handig hulpmiddel!

We willen er nogmaals de nadruk op leggen, dat we met deze aanmeldingstool een leuke service willen aanbieden aan onze lezers. Hiermee hebben we helemaal niet de pretentie om te zeggen dat dit een volledig correcte weergave is. Het is een handig hulpmiddeltje... Je kent dat wel, we bellen naar onze vrienden van de voorvlucht om hoe laat zij gepakt hebben. We rekenen het even uit en we weten rond welk uur wij onze duiven moeten verwachten. Met deze aanmeldingen willen we u die telefoonkosten en dat rekenwerk besparen... En een iets breder zicht geven op het verloop van de vlucht. Voor de officiële aanmeldingen van de verschillende provincies en de nationale prognoses kan u uiteraard ook als eerste terecht op www.pitts.be in de daarvoor voorziene topics.

We wensen aan iedereen heel veel succes!

Het Pitts-team.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel...

Reageer

Je moet aangemeld zijn om te reageren.

Relevante nieuwsitems

Advertenties

 

 

Poll