Nieuws
Aanmeldingen nationale vluchten bij Pitts!

20/05/2010 Ivan Willockx Categorie: Nieuws

De nationale vluchten komen nu wel zeer dichtbij. Nu zondag is de eerste al van de partij met name Bourges I. Pitts tracht hierbij de vroegste aanmeldingen weer te geven bij de rubriek "Aanmeldingen"


Aanmeldingen nationale vluchten bij Pitts!


De nationale vluchten komen nu wel zeer dichtbij. Nu zondag is de eerste al van de partij, met name Bourges I. Pitts tracht hierbij de vroegste aanmeldingen weer te geven bij de rubriek "Aanmeldingen" welke u bovenaan op de hoofdpagina  kan terugvinden.

Het is toch weer een tijdje geleden en graag zorgen wij voor een beetje opfrissing zodat komende zaterdag alles vlot zal verlopen en de correcte info weergegeven wordt.
 
Hoe gaan we te werk ?

Regristratie
In eerste instantie moet U een geregristreerde liefhebber zijn. Want enkel ingelogde leden kunnen hun aanmeldingen doorgeven.Ben je de gegevens (gebruikernaam en paswoord) kwijt probeer ons dan zo spoedig mogelijk te contacteren en wij lossen dit voor je op.

Indien je nog niet geregristreerd ben kan u dat hier doen:

klik op het logo om naar de regristratie over te gaan

Vervolgens vult u zo volledig mogelijk het regristratie formulier in. Na het invullen van je persoonlijke gegevens moet je de anti-spam code invullen om dan het formulier te verzenden.

Wat zeer belangrijk is voor de aanmeldingen vul je COÖRDINATEN correct in en je provincie.

Dit is van belang voor het berekenen van de snelheid welke je duif vliegt en eveneens voor de rangschikking per provincie.
Vervolgens krijgt u een e-mail met de verdere instructies.

Ingeven aanmelding

Pitts zorgt ervoor dat de aanmeldingen tijdig geactiveerd zijn, dwz zodra de duiven gelost worden zorgen wij er voor dat het lossingsuur is ingevuld. Wanneer de duiven nog niet gelost zijn worden er geen aanmeldingen doorgegeven, wat uiteraard vanzelfsprekend is.

Stel je krijgt een duif  aan van bv de komende vlucht Bourges.
Je surft naar onze website en klikt op aanmeldingen bovenaan.
Daar selecteer je de desbetreffende vlucht. In het geval van komend weekend is dit Bourges. Je krijgt dan de melding dat enkel geregristreerde liefhebbers kunnen aanmelden. Wat je dan doet is inloggen met je persoonlijke accountgegevens.

Wanneer je dit gedaan hebt krijg je onderstaand scherm:

Wat je daar te zien krijgt is in eerste instantie je afstand die je speelt. Daarom is het zoals eerder vermeld zeer belangrijk om je coördinaten correct in te geven.
Vervolgens kan je de keuze maken tussen is het een oude of jaarse duif? (in de toekomst ook jonge duiven) Daaronder geef je het tijdstip van constatatie in ( zo correct mogelijk met seconde). Als je dan op ok klikt wordt jouw duif opgenomen in de rangschikking en krijg je onderstaand resultaat.

Zoals je kan zien komt er ook de melding op hoelaat je zou moeten klokken indien je nog als éérste in de ranschikking wenst te komen. Belangrijk is dus ook dat je je provincie bij de regristratie correct vermeld. Je kan zien dat je kan aanduiden van welke provincie je aanmeldingen wenst te zien. Eveneens de keuze oude en jaarse.

Om alles zaterdag vlot te laten verlopen hebben we een testvlucht online gezet. Klik hier om naar de testvlucht te gaan.

De zoals hierboven vermelde testvlucht vanuit Bourges zal blijven openstaan tot zaterdagochtend omstreeks 10u00. Men kan dus uitgebreid testen zodat iedereen voorbereid is wanneer de duiven van Bourges hun opwachting maken.

Succes aan iedereen op de eerste nationale vlucht !!!!

Pitts-team.

Voor verdere vragen info@pitts.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel...

Reageer

Je moet aangemeld zijn om te reageren.

Relevante nieuwsitems

Advertenties

 

 

Poll