Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

1995-2018 Limburgse duivenliefhebbers steunen Kom op tegen kanker

Geplaatst op 09/03/2018, Auteur: Pitts

unknown.jpg | Pitts

De vlucht tvv Komoptegenkanker2018 was gepland uit Sezanne met lossing op 28 juli.

Aangezien er op 28 februari 2018 nationaal werd beslist dat een losplaats pas kan meetellen voor de kleine halve fond  op een afstand van 255.001 km waren er meerdere Limburgse liefhebbers die deze wedstrijd niet konden laten meetellen als kleine halve fond, hun afstand tot Sezanne is minder dan de 255 km.

In overleg met het comité KBDB Limburg en het comité Kom op tegen kanker 2018 is na een zoektocht naar een toegelaten en geschikte losplaats besloten om in 2018 voor Sourdun te kiezen.

Het comité KOTK18 zal een nieuwe rondvraag doen of de lokalen die zich eerder hadden opgegeven om in te korven voor Sezanne dit ook voor Sourdun behouden, de inkorving voor de vlucht KOTK18 zal gebeuren op donderdag 26 juli. Gezien de afstand tot Sourdun is het moeilijk haalbaar om tijdig de losplaats te bereiken met één nacht mand omdat dan meerdere lokalen te vroeg zouden moeten inkorven.

Op basis van de deelnemende inkorflokalen zullen de vervoerders gevraagd worden om tijdig een ophaalschema op te stellen zodat tijdig de lokalen op de hoogte kunnen worden gebracht.

We rekenen op uw begrip en dat deze vlucht opnieuw kan uitgroeien tot één van de Limburgse topvluchten met opnieuw een mooie bijdrage aan de actie tegen kanker.

 

KOTK2018 


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven