Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

3 en 4 maart '18 Voorjaarsbeurs in Houten

Geplaatst op 04/03/2018, Auteur: duivenkrant@hotmail.com/AD


Op 3 en 4 maart 2018 is het weer zover. Duizenden bezoekers zullen klaarstaan voor de start van het nieuwe seizoen in Houten te beleven. Het bekendste evenement van West-Europa zal ook dit jaar weer zorgen voor een prachtige beleving voor duivenmelkers van over de hele wereld.

De inschrijvingen voor dit grootse evenement in het voorjaar zijn al enkele maanden vollop aan de gang. Er zijn nog maar een paar vrije plaatsen in het complex van Expo Houten.De organisatie voorpelt voor deze 23e editie een groei van 10%. Om deze groei te kunnen opvangen zijn er wat gangpaden ingekort en is het kleine terras in hal 1 opgeofferd. Zitplaats zal er sowieso voldoende zijn in Houten, want op de grote terrassen in hal 2 en 3 en in het sfeervolle restaurant kunnen ongeveer 700 bezoekers plaats nemen.

Plan voldoende tijd in wanneer u uw bezoek aan de Voorjaarsbeurs gaat voorbereiden. Bezoekers die een busreis organiseren of liefhebbers die kennissen per vliegtuig verwachten raden wij aan per e-mail contact op te nemen met de organisatie. Met hun jarenlange ervaring hebben zij tal van tips die men graag met u wil delen. Het email adres is: info@proffsport.nl

De beursplattegrond 2018 met de lijst van exposanten werd begin februari vrijgegeven. Noteer in ieder geval de datum van 3 & 4 maart alvast in uw agenda!

Meer informatie vind u op www.proffsport.nl


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven