Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

"ACTIE" Ernst Nebel GRATIS mes

Geplaatst op 21/03/2023, Auteur: Pitts


ACTIE" Ernst Nebel GRATIS mes bij samenaankoop van de volgende producten.

 

  • Dynamik 500gr

Het dynamische product van Ernst Nebel is een topproduct en wordt al meer dan 15 jaar met veel succes gebruikt door topfokkers in Duitsland en vele andere landen over de hele wereld.

Gebruiksaanwijzing:

Tijdens de vlucht op de laatste 4 maaltijden voor de vlucht, 1 eetlepel "Multi-Energy Oil" over 500 g voedsel met 3 volle theelepels "Dynamic".
Tijdens kweek, jonge duivenfase en ruiperiode: tweemaal per week geven

 

  • Kräuter Vital 550gr

​Specialiteit het hele jaar door!

Het hele jaar door fijngemalen mengsel: sarsaparillawortel, anijs, geneeskrachtige aarde, mariadistelzaad, zwarte komijnzaad, bijenpollen, silica, uien en knoflook evenals tijm, salieblaadjes, venkel en pepermuntblaadjes voor vrije luchtwegen en versterking van het immuunsysteem systeem.

Dosering: 1 eetlepel op 600 g voer bevochtigen met "Multi Energy Oil"

 

  • Multi Energie Öl 500Ml

​Mist multi-energie olie 500ml met hoogwaardige oliën en lecithine. Bevat mega 3- en omega 6-vetzuren! Krachtige uitbarsting van energie voor een superconditie en optimale spieropbouw!

Gebruiksaanwijzing: U kunt de vorm, energiebalans en spierontwikkeling van uw team bevorderen door een eetlepel Mutli Energy Oil te mengen met 500 g voer. Droog vervolgens het vochtige voer af met drie volle theelepels dynamiek en een theelepel kruidenvitaal. Desgewenst kunnen zowel dynamische als multi-energie olie probleemloos met andere producten gecombineerd worden. Als je in de laatste 2 dagen voor de missie Multi Energy Oil, Dynamic en Herbal Vital toedient, zul je blij zijn om te zien wat voor soort bom je team in het weekend zal bereiken.

Kweekperiode, jonge duiven en rui: Het wordt aanbevolen om de kweek- en jonge vogels twee keer per week Multi Energy Oil, Dynamic en Herbal Vital te geven. Sterk geconcentreerde vitamines en actieve ingrediënten compenseren voedingstekorten. U krijgt de beste bemestingsresultaten en uw jongen zullen gedijen. In de herfst vervellen uw dieren vlekkeloos en krijgen ze een zijdezacht verenkleed.

Samenstelling: 15% zalmolie 15% lecithine 10% maïskiemolie 10% rijstkiemolie 10% pindaolie 10% hennepolie 10% tarwekiemolie 10% sojaolie 5% zwarte komijnolie 5% borageolie

 

KLIK HIER VOOR TE BESTELLEN

f701c699-af14-4fd8-8904-2e15b027e87b.jpg | Pitts

Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven