Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

!! Actie !! Röhnfried "Mauser-paket" exclusief voor Premium leden

Geplaatst op 24/08/2023, Auteur: Pitts


Het Röhnfried "Mauser-paket" bestaat uit:

  • 2x Taubengold 1000ml
  • 1x Avidress 1000ml
  • 1x Gervit-W 250ml

​NU €52,00 in plaats van €73,80 (exclusief verzendkosten)

 

  • Röhnfried Taubengold 1000ml: Taubengold is tijdens de rui onmisbaar voor de bouw van het nieuwe verenkleed

Taubengold van Röhnfried bevordert een eersteklas verenkleed dankzij het hoge gehalte aan het zwavelhoudende aminozuur methionine en choline. Het bevat ook calcium, dat belangrijk is voor de rui, evenals sporenelementen.

Gebruiksaanwijzing: Tijdens opfok en rui vier keer per week 20 ml (4 schroefdoppen) per liter drinkwater of per 750 g voer geven.

 

  • Röhnfried Avidress Plus 1000ml

Avidress Plus bevat kortstondige zuren, die de PH-waarde van het drinkwater in die mate verlagen, dat het risico op infecties afneemt. Bovendien bevat het mineralen, spore-elementen, oregano en kaneel. Door deze mengeling te mixen met de zuren, wordt de efficientie van de stofwisseling positief beïnvloed. Duiven die op deze manier verzorgt worden, blijven gezond. 

Avidress Plus kan zonder aarzelen worden gemengd met Carni-Speed, Hexenbier, UsneGano en Entrobac.
Schudden voor gebruik! Gelieve niet te gebruiken in koper- of zinkdrankjes.

Gebruiksaanwijzing: Tijdens reizen, kweken, ruien en rusten het hele jaar door dagelijks 10 ml (1 afgemeten dosis) op 2 liter drinkwater geven. Het gezamenlijk gebruik met medicatie dient altijd in overleg met de dierenarts te gebeuren. De dosering in de flessenhals komt overeen met 10ml.

 

  • Röhnfried Gervit-W 250ml

Gervit-W is 's werelds meest gebruikte vitaminenpreparaat voor duiven. Met maar liefst 18 werkstoffen staat Gervit-W van Röhnfried absoluut borg voor een evenwichtige gezondheid het ganse jaar door. Onmisbaar tijdens de rui, het vliegseizoen en de kweek.

Het is bekend: verstandige melkers hebben altijd Gervit-W achter de hand. Niet voor niks noemen ze het hun "gouden" middel.  

Gebruiksaanwijzing: GERVIT-W wordt 2 keer per week toegediend tijdens het kweek- en reisseizoen 2 gevulde schroefdoppen = 10 ml GERVIT-W per 2 liter water. Gedurende de rest van de tijd is toediening van GERVIT-W eenmaal per week voldoende. Ter compensatie van de verhoogde vitaminebehoefte meerdere keren per week GERVIT-W toedienen. GERVIT-W niet geven tijdens de reistijd op de dag van gebruik. Koper- en ijzerdranken kunnen de houdbaarheid van de vitamines nadelig beïnvloeden. Door het hogere vitaminegehalte in vergelijking met volledige voeding mag deze bijvoeding aan duiven gegeven worden met een maximum van 30ml per 2 liter water. 

 

>> BESTELLEN KAN VIA MAIL NAAR info@pitts.be <<

 

**LET OP : zolang de voorraad strekt en enkel voor Pitts Premium leden**

 

 

KLIK HIER voor meer info over het Pitts Premium lidmaatschap

schermafbeelding-2021-09-01-om-144527.jpg | Pitts

Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven