Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Laatste Dag voor Rui-pakket Pitts Premium Actie !

Geplaatst op 13/11/2019, Auteur: Pitts


Laatste Dag voor Rui-pakket Pitts Premium Actie !

Rui-pakket: Rui Mineral, Letalook en Vetcheck routine (actie geldig t.e.m. 15/11/2019)

De ideale combinatie om zorgeloos de rui-periode door te komen.

  • Letalook is een vernieuwde olie die voldoet aan alle noden van de moderne sportduif. De oude en gezonde waarden van levertraan, tarwekiem en zonnebloem blijven behouden. Het hoge gehalte aan vitaminen A,D en E zorgen voor goede kweekresultaten. Daarnaast werd dit aangevuld met Oregano. Oregano heeft een gunstige invloed op het hele lichaam en zorgen voor een uitzonderlijk zacht verenkleed. Dit alles maakt dat Letalook het hele jaar door ingezet kan worden gedurende 2 à 3 dagen in de week eventueel in combinatie met ornilevuro Dosering: 1 soeplepel/kg

 

  • Rui Mineral stimuleert de rui van zowel de dons- als dekveren en zorgt voor een gezond verenkleed. Tijdens de rui, die als een zeer belangrijke periode aanzien wordt, mogen de duiven niks ontbreken. Rui-mineral zorgt voor de ideale combinatie van mineralen, vitaminen en aminozuren. Ook zeer gunstig in voorbereiding van tentoonstellingen. Gedurende 5 opeenvolgende dagen over het voer of in het water 10ml/liter of 20ml/kg voer.

 

  • Vetcheck Routine, via deze speciaal ontwikkelde duivenkit bestaat er de mogelijkheid om bepaalde ziekten te voorkomen of om ze snel op te sporen. Na betaling ontvangt u een kit thuis. Een kit bestaat uit een envelop, mestcontainers, swabs, een kleine handleiding en een vragenlijst. Als u de nodige stalen verzameld heeft, kan u deze en de ingevulde vragenlijst versturen door middel van de envelop die u voldoende dient te frankeren. Na onderzoek van het mest en de swab door één van onze ervaren dierenartsen ontvangt u na enkele dagen via mail de uitslag en het behandelingsplan. Bij deze kit worden volgende onderzoeken uitgevoerd: Trichomonas, coccidiose, wormen, hexamitas en u krijgt hierbij uiteraard een behandelingsadvies. 

 

!! GEZONDE DUIVEN = GOEDE RUI !!

 

Normaal € 62,95 en nu  45,00 incl. verzending (in België)! 

ACTIE: SPECIAAL voor premium leden.

Om deze producten te bestellen stort u € 45,00 op het rekeningnummer: BE56 7350 0686 7988 met de vermelding "Actie Pitts"– je naam – je volledige adres, zodra wij de betaling hebben ontvangen zal het pakket verzonden worden. 

 

 


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven