Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Afdeling Zeeland '96 huldigde haar kampioenen

Geplaatst op 20/12/2016, Auteur:


Afdeling Zeeland '96 huldigde haar kampioenen

 

Op 26 november jl. stond de huldiging van de Zeeuwse kampioenen op de agenda. Dat gebeurde in de ‘Jeugdhoeve’ te ’s-Heerenhoek. Natuurlijk staan de huldigingen centraal op het programma maar die worden omlijst met diverse activiteiten. Zoals verlotingen, een bonnenverkoop een dames workshop en een gratis koud-warm buffet voor de genodigden hoort er uiteraard ook bij. Zanger Henk Klos bracht er met twee spetterende optredens de feestelijke sfeer in.

De Evenementen Commissie, die deze Manifestatie organiseert, evenals het Afdelingsbestuur waren vereerd met het bezoek van de heren Jan Antonis van Afdeling Oost Brabant, Wim Jongh van Brabant 2000, Wim Vos van Afd. Zuid Holland en niet in het minst van Ton Geitenbeek en Maurice van der Kruk van het NPO Bestuur.

Na het welkomstwoord van Afdelingsvoorzitter Rinus Laban en enkele huldigingen werd door dagvoorzitter Marcel Buijsse aan Bestuursvoorzitter van de NPO, Maurice van der Kruk, de gelegenheid gegeven om de aanwezigen toe te spreken.

Zonder per onderwerp al te veel op de inhoud in te gaan gaf hij aan dat de zorgen om behoud van leden, de lopende processen om tot herstructurering van de NPO te komen, daarin mede gestuurd door de uitkomsten van de recentelijk gehouden enquête, het betaalbaar houden van de sport en het welzijn van de duiven zowat de onderwerpen zijn die bovenaan in zijn agenda staan. Uit de reacties bleek dat de aanwezigen daarover positief gestemd waren en er zeker vertrouwen is dat aanpassingen en verbeteringen op komst zijn. Maar bleef ook wel de vraag liggen wanneer en hoe die nodige veranderingen gerealiseerd gaan worden. Maar dat hopen we snel te lezen in de publicaties en te horen op de komende NPO vergaderingen.

In elk geval een aanstekelijke speech van de NPO voorzitter die met een flink applaus uit de zaal werd gewaardeerd.


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven