Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Alleen internetverkoop BCK ten voordele van Rodeneuzendag

Geplaatst op 20/12/2016, Auteur:


De provinciale BCK-tentoonstelling in Bree gaat niet door, officieel wegens gezondheidsredenen van organisator Karel Pottel, maar achter de schermen is er duidelijk meer aan de hand.

Pottel is kwaad omdat er twee Limburgse melkers geschrapt werden. Bij het nationaal bestuur was er twijfel of die twee wel lid waren van de KBDB. Er zouden ook buitenlandse duiven deelgenomen hebben, die niet waren overgeschreven. De secretaris van de BCK, Edmond Praet, heeft twee namen van personen die aan vorige keuringen deelnamen laten controleren bij de KBDB omdat hij twijfels had of die wel lid waren. Na nazicht heeft de KBDB gemeld dat die twee personen geen lid zijn, dus geen lidnr. hebben en ook geen hoklijst..

De voorzitter van de BCK heeft dan, op aandringen van de secretaris, een brief gestuurd naar Karel Pottel om hem te melden dat hij in de fout is gegaan en dat hij dit moet laten regulariseren. De resultaten die beide personen in vorige keuringen hebben behaald zijn geschrapt.

Als gevolg daarvan heeft Pottel een mail gestuurd naar het bestuur van de BCK dat hij om gezondheidsredenen de keuring te Bree niet kan laten doorgaan….
De aan de tentoonstelling gekoppelde verkoop van bons via Pitts gaat wel door. Het is een internetverkoop die donderdag 1 december afloopt. 

 

Klik hier voor Internetverkoop op Pitts.be

Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven