Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Antwerpse invasie op de kijkdag

Geplaatst op 20/12/2016, Auteur:


Antwerpse invasie op de kijkdag van Wim De Troy, Van Elsacker-Jepsen en Jos De Belder

 

Het lag in de lijn der verwachtingen dat met de komst van de nationaal kampioen bij de jonge duiven Wim De Troy, de verzamelaars van asduiven Van Elsacker-Jepsen en met daarbovenop ook nog eens de totale verkoop van vitesser Jos De Belder er veel belangstellenden uit het Antwerpse zouden naar Heusden komen afzakken.

Zoals je op enkele sfeerbeelden kunt zien tekende het kruim van de Antwerpse duivensport present. Ook nu weer niets dan lovende commentaren op de tentoongestelde duifjes.

De duifjes van Wim De Troy leken zelfs over een superconditie te beschikken na een hoogtestage in de Zwitserse Alpen! Dit is een grapje natuurlijk. Maar de jonge duifjes van Wim hebben al een bewogen jeugd achter de rug. Half Juni wordt er bij Wim ingebroken en een hele ronde jonge duifjes verdwijnt. De politie doet de nodige vaststellingen, maar veel hoop op een opheldering wordt er niet gegeven. Dit soort van laffe diefstallen worden bijna nooit opgelost.

Ondertussen in Zwitserland. Een hoteleigenaar krijgt het danig op zijn heupen van enkele Roemeense gasten die blijkbaar iets te vieren hebben en op hun kamer de drank rijkelijk laten vloeien. De uitbater belt de politie zodat die de lawaaimakers tot enige kalmte zou aanmanen. De Roemenen die niet echt een plausibele uitleg voor hun festiviteiten kunnen geven worden verzocht om ook eventjes hun voertuig te laten onderzoeken. In hun auto enkele duivenkorven met daarin........juist......de duifjes van Wim! Dat deze veiling plaats vindt mag je dus al een half mirakel noemen.

Enkele foto's van een alweer zeer geslaagde kijkdag. 

  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven