Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Antwerpse liefhebber wint provinciaal Bourges… in Oost-Vlaanderen

Geplaatst op 17/08/2017, Auteur: AD/PA


Jozef Vermeir uit het Oost-Vlaamse Grimbergen voelt zich tekort gedaan. Hij laat het volgende weten aan onze redactie: “Op de nationale vlucht Bourges 06/08/2017 behaalde ik bij de oude duiven de 1ste prijs in het Lokerse fondlokaal, tevens behaalde deze duif normaal gezien de 1ste prijs provinciaal Oost-Vlaanderen maar een liefhebber uit Burcht van de provincie Antwerpen, die inkorft in St.Gillis Waas staat in de provinciale uitslag Oost-Vlaanderen op de 1ste plaats! Ik heb hierover contact opgenomen en krijg de uitleg dat het geen zin heeft hierover te discussiëren en dat die liefhebber zijn plaats blijft behouden!
Maar liefhebbers uit Vlaams Brabant die inkorven in Ninove of Aalst worden uit de uitslag verwijderd! Begrijpen wie begrijpen kan, dit is handelen met twee maten en gewichten!
Blijkbaar verstaat het provinciaal bestuur Oost-Vlaanderen dit gezegde niet en past ze enkel de wet toe zoals dat hun past.
Nog een feit: het lokaal Aalst sluit de gemeenten Grembergen en Zele uit om in te korven op de vlucht Toury, maar zij laten wel de gemeente Moerzeke mee doen en dus springen zij over Grembergen en Zele, dit met goedkeuring. Er zijn reeds verschillende mails gedaan maar er is geen enkel antwoord gegeven. Die uitsluiting van Grembergen en Zele is tegen het reglement van de KBDB maar daar vegen ze hun voeten aan!”

 


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven