Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Autovlucht Orléans aan 50ste editie toe in Limburg

Geplaatst op 16/05/2017, Auteur: piet.aelberts@telenet.be


Op zaterdag 22 juli wordt in Limburgse 50ste Orleans Autovlucht gevlogen. Het Belang van Limburg, die sinds zijn ontstaan aan duivensportverslaggeving doet, is sinds de geboorte van deze klassieker een trouwe partner. In de beginjaren als organisator van A tot Z om het later in handen te laten bij de Limburgse Fondclub.

In 2013, werd onder impuls van de huidige HBvL-sportredactie en haar ondersteunende diensten, de spaarwedstrijd van vervlogen tijden opgevist en opgefrist.
De belangrijkste drijfveer: “Orléans is van iedereen en iedereen is van Orléans”.
David Kindt (Het Belang van Limburg): “2017 is ‘ons’ jubileumjaar. En met ‘ons’ bedoelen we alle Limburgse duivenliefhebbers en zijn supporters die de Loirevlucht een warm hart toedragen. Ook redactioneel zal Het Belang van Limburg dit feestjaar met de nodige luister in de kijker plaatsen. Hiervoor zal er bijzondere aandacht zijn voor het verleden, het heden en de toekomst…

Op zaterdag 20 mei wordt er gestart met de succesvolle spaarwedstrijd. Wekelijks verschijnen de Horta-spaarzegels op de Duivensportpagina van Het Belangske.
Aan de eenvoudige én eerlijke voorwaarden om kans te maken op één van de vele extra prijzen werd niet geraakt.
De Horta-HBvL-prijzenpot werd speciaal voor deze feesteditie zelfs vergroot!

 

Op vrijdag 8 september (vanaf 18 u) is het verzamelen geblazen in de ruime Zonhovense evenementenhal Den Dijk. Zowel de organisator, LFC, als Het Belang van Limburg en de autovluchtpartners zullen alles in het werk stellen om er een memorabel feest van te maken.

Klik hier voor de spaarwedstrijd van de Orleans Autovlucht.


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven