Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Bonverkoop & Kampioenendag De Pijl Kermt

Geplaatst op 20/12/2016, Auteur:


Bonverkoop & Kampioenendag De Pijl Kermt 21/11/2016 - 01/12/2016

 

Info: De liefhebbers van de Pijl Kermt zijn gekend om hun goede uitslagen.

Het bewijs wordt ieder jaar geleverd in de diverse kampioenschappen. Zowel op gewestelijk vlak in Hafoclub Midden Limburg, waar ze in iedere categorie de kampioenstitel winnen, alsook provinciaal vinden we deze mannen terug.

Ook van een paar andere toppers hebben we een bon gekregen, waarvoor dank. Wie van deze duiven iets wil hebben, krijgt hier een uitgelezen kans om die te bemachtigen.

De kampioenendag heeft plaats op zaterdag 3 december in de eigen kantine. Wegens plaatsgebrek kunnen we ons lokaal niet openstellen voor iedereen, maar geen nood. We zorgen ervoor dat iedereen een kans krijgt. Hieronder staat wat je daarvoor moet doen.

Klik hier voor de voorbieding op Pitts.be

De Pijl Kermt geeft de hoogste internetbieder nog de mogelijkheid om, als er een hoger bod komt, hij zelf ook nog een bod kan uitbrengen als de bons worden opgeroepen op zaterdag 3 december tussen 20 en 21 uur.

Degene die wensen gecontacteerd te worden sturen een mailtje naar valentin.briers@telenet.be met de vermelding van bon- en hu telefoonnummer waarop ze dan te bereiken zijn.


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven