Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

De Duivenbond of de Voetbalbond, het verschil is echt niet zo groot meer, meneer !

Geplaatst op 15/05/2018, Auteur: Pitts


De Duivenbond of de Voetbalbond het verschil is echt niet zo groot meer meneer

Binnen dit en een goede maand zullen we terug met z’n allen supporteren voor onze felbegeerde rode duivels die allemaal in kasten van villa‘s wonen met dure merkkledij rondlopen en met de beste sportwagens rondrijden die er te vinden zijn.

Vergis u niet we zijn er zeker niet jaloers op. Ook ik zal straks samen met mijn maten in mijn stamcafé recht springen als Lukaku of Naingolan een wereldgoal maken in de kwartfinale tegen Brazilië.

Mensen die hun zoon of dochter mee zullen nemen naar mijn stamcafé zullen allicht ook recht springen en dan zal het feest pas echt beginnen want je weet wel, als de drank is in de man is de wijsheid in de kan.

Ik hoor het ze al zeggen tegen elkaar “ Heeft die kleine nu een officieel truitje aan van de KBVB van 90 € of is het van die goedkope brol van de Decathlon “ .

Maar voor jullie denken dat dit geen duivenartikel is toch ook iets over duiven want ook daar kijkt de VAR mee. Neem nu maar die arme mens van een Wim Kempeneers die een bekeuring krijgt van 90€ omdat hij met zijn eigen ogen de lossing in Laon wou meemaken. Hij offerde er zelfs speciaal zijn moederdag voor op !!!!

Jawel ook daar zijn de beslissingen op zijn zachtst gezegd voor betwisting vatbaar. Net zoals Club Brugge kampioen wordt door een zeer opmerkelijke beslissing van de VAR.

En zo komen we in een wip bij de VAR van West-Vlaanderen.

Deze nieuwe bestuursploeg zou het eens allemaal gaan veranderen net zoals in Limburg, maar wat blijkt, we zijn een goeie maand in het nieuwe seizoen en er zijn al een pak ontevreden liefhebbers en lokaalbazen.

Even een bloemlezing van anderhalve maand bestuur:

1 Verenigingen en stamnummers worden geschrapt zonder enig pardon; 

2 Snelheidsspelers in het arrondissement Brugge worden klakkeloos in hun hemd gezet. Het is de ver van hun bed show.

3 Er zouden werkgroepen gevormd worden : wie zijn ze? Welke verstandige knobbels zitten in die werkgroepen?  Wat doen ze en wat is het nut hiervan als er straks geen verenigingen meer overschieten?

4 Cafébazen die dachten een cent te verdienen aan de duivensport omdat ze zo vriendelijk waren ze in het verleden binnen te halen zien plots uit het niets “hun” vereniging verhuizen !!!

5 Liefhebbers uit het Brugse moeten plots snelheidsvluchten (Arras -Clermont) spelen met een verschil in omtrek van +/- 20 km

En om het luchtig te houden, jawel de VAR kijkt mee.

En LAST BUT NOT LEAST,  verenigingen die al uitzonderingen kregen om Clermont en Fontenay in te korven in een ander inkorflokaal kunnen dat naar eigen zeggen nu plotseling niet meer, maar ze kunnen de dag voordien wel Châteauroux inkorven in dat nieuwe inkorflokaal en daarbovenop krijgen ze nu een uitzondering om Clermont en Fontenay niet in te korven. “ Mea Culpa zeker “ ?

Het is net als Bart Verhaeghe die bij de Bond de VAR goedkeurt om ze daarna in een persconferentie af te schieten in zijn hoedanigheid  van voorzitter van Club Brugge maar, …   nu loopt alles goed en op wieltjes.

 


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven