Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

De Pijl Kermt Bonverkoop zat. 2 december

Geplaatst op 27/11/2017, Auteur: Davy

bonverkoop.jpg | Pitts

De Pijl Kermt Bonverkoop zat. 2 december

De Pijl Kermt 20/11/2017 - 30/11/2017

Info: De liefhebbers van de Pijl Kermt zijn gekend om hun goede uitslagen. Het bewijs wordt ieder jaar geleverd in de diverse kampioenschappen. Zowel op gewestelijk vlak in gewzest Midden Limburg, alsook provinciaal vinden we deze mannen terug. Ook van een paar andere toppers hebben we een bon gekregen, waarvoor dank. Maar ook de andere bons ziçjn van toppers, oordeel zelf maar. Wie van deze duiven iets wil hebben, krijgt hier een uitgelezen kans om die te bemachtigen.

De kampioenendag heeft plaats op zaterdag 2 december in de eigen kantine. Wegens plaatsgebrek kunnen we ons lokaal niet openstellen voor iedereen, maar geen nood. We zorgen ervoor dat iedereen een kans krijgt. Hieronder staat wat je daarvoor moet doen.

Klik hier voor de voorbieding op Pitts.be http://www.pitts.be/nl-BE/auctions/de-pijl-kermt-510/

De Pijl Kermt geeft de hoogste internetbieder nog de mogelijkheid om, als er een hoger bod komt, hij zelf ook nog een bod kan uitbrengen als de bons worden opgeroepen op zaterdag 2 december tussen 20 en 21 uur.

Degene die wensen gecontacteerd te worden sturen een mailtje naar valentin.briers@telenet.be met de vermelding van bon- en hun telefoonnummer waarop ze dan te bereiken zijn.

 


Naar overzicht van verenigingsnieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven