Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

De Reisduif Baasrode - Dendermonde Bonverkoop zat. 20 januari

Geplaatst op 17/01/2018, Auteur: Davy

bonverkoop.jpg | Pitts

De Reisduif Baasrode - Dendermonde Bonverkoop zat. 20 januari

Naar jaarlijkse traditie organiseren we ook dit jaar weer een prachtige bonverkoop. De opbrengst gaat integraal naar de werking van onze maatschappij en de liefhebbers.

Met tal van lokale, provinciale nationale en zelfs internationale toppers biedt onze bonverkoop voor ieder wat wils. Gaande van de snelheid tot de zware fond. Er zitten een aantal unieke bonnen tussen. Dus grijp jullie kans om het kweek- en/of vlieghok te versterken.

We willen langs deze weg de schenkers van een bon of duif ter plaatse nogmaals hartelijk bedanken voor hun steun aan onze maatschappij. 

Klik hier voor de voorbieding op Pitts.be !

Op maandag 8 januari 2018 start om 18 uur het voorbieden op onze bonverkoop. De bonverkoop zal lopen tot en met donderdag 18 januari 2018 tot 20 uur.

De uiteindelijke toewijzing zal gebeuren op zaterdag 20 januari 2018 in zaal café Polderhof, Broekkantstraat 71, 9200 Baasrode - Dendermonde.
Deuren open om 16u30, start verkoop omstreeks 18u00.

Iedereen is van harte welkom!

Indien u vragen hebt omtrent een bon of een kooporder wenst te plaatsen, kan u steeds bellen naar de verantwoordelijke voor deze bonverkoop (Jonas Everaert) op het nummer 0473/13.02.82, de voorzitster (Nancy Verhulst) op het nummer 0486/40.74.49 of mailen naar jonas.everaert@hotmail.com

Met vriendelijke en sportieve groeten,

Het bestuur en medewerkers van De Reisduif Baasrode - Dendermonde

 


Naar overzicht van verenigingsnieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven