Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

de Reisduif Duffel-Mijlstraat: Inkorving Quievrain 17 sept

Geplaatst op 15/09/2023, Auteur: Persbericht / Davy

265657-dsc_0167-croppedxs.jpg | Pitts

Zaterdag 3e vlucht van onze 7-weken HERFSTKAMPIOENSCHAP met jonge duiven op Quievrain.  Gaat de strijd weer zo spannend zijn als vorig jaar waar op de streep de prijzen werden uitgedeeld…….. of krijgen we een oppermachtige herfstkampioen ? Wie zal het zeggen……. maar diegenen die meedoen kunnen winnen !!!

 

Verwachtingen voor zondag

Zondagochtend zal het vrij zonnig zijn met wat hoge bewolking. In de loop van de dag zal de bewolking af en toe meer aanwezig zijn met kans op lokale buien. De maxima variëren van 23 graden in de Hoge Venen tot 27 graden in het laagland. Over het algemeen waait er een matige oostenwind, draaiend naar zuidoost. In de nacht van zondag op maandag vergroot de kans op onweer.

 

We vragen aan iedereen om een afspraak te maken zodat alles vlot en ordelijk kan verlopen.  We krijgen ook natuurlijk alzo een overzicht op het aantal manden die klaar gemaakt moeten worden.  Ook weet ons personeel wanneer ze moeten paraat staan.

 

Inkorven op zaterdagavond tussen 19 en 20 uur op afspraak.   Je kan de gegevens hierna invullen indien je graag wenst deel te nemen aan de wedvluchten. Deze zouden we graag binnen hebben op zaterdag 13.00 uur. Je kan ook je plaatsje reserveren telefonisch bij Annita op het nummer 0476/22.59.40.

 

Waarborgen :  Quievrain : oude :  2/2

                               Quievrain jonge :  5/5

                                     

Naam : …………………………..………………………………………………….

 

Vlucht : QUIEVRAIN

Aantal duiven : ……….………


Aantal oude : …………  duivers     ……..  duivinnen


Aantal jonge : ……….….….  duivers    …….……  duivinnen


Eventuele opmerkingen : …………………………………

 

Tot gauw !

Namens De Reisduif   Duffel-Mijlstraat


Naar overzicht van verenigingsnieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven