Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

de Reisduif Duffel-Mijlstraat: klokken, hoklijsten en ringen

Geplaatst op 01/11/2020, Auteur: Pitts - Davy

266898-dsc_0166-croppedxs.jpg | Pitts

We hebben bijna het hele jaar onze sport kunnen beoefenen maar nu lijkt het virus weer wild tekeer te gaan.   We hopen namens onze maatschappij De Reisduif Duffel dat iedereen gezond en wel mag blijven en zoals we al het hele jaar hebben doorgemaakt, hou het veilig !

 

We willen jullie er nogmaals op wijzen dat gezien de moeilijke situatie die er zit aan te komen, we op tijd moeten zijn met het bestellen van ringen en het binnenbrengen van de hoklijsten.

De hoklijsten moeten we naar de KBDB versturen op 15/11 dus we vragen bij aandrang deze zeker op tijd binnen te leveren.   Moest je niet tot bij Annita geraken, kan je ze altijd per post toesturen.

 

Zoals jullie weten zijn de liefhebbers die bij ons hun hoklijst binnenbrengen altijd in het voordeel.

Zo zijn ze automatisch lid en kunnen ze aan alles dat De Reisduif organiseert deelnemen en winnen zoals er zijn, de kampioenschappen, gratis prijzen, sourcegelden, trofee, gratis koppelen der duiven in de klokken, enz…..

 

Ook wat het aantal ringen betreft moeten wij spoedig doorgeven en de nodige centen storten op de rekening van de KBDB.  De KBDB vraagt de liefhebbers om in hoeveelheden van 20 hun ringen te bestellen.

 

Klokken kunnen altijd op afspraak binnen gebracht worden om de overtollige duiven te verwijderen.

0476/225940 voor alle info en afspraken.

 

Alvast dank en hou jullie gezond.

 

Namens De Reisduif  Duffel-Mijlstraat

Steve Vermant


Naar overzicht van verenigingsnieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven