Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

De Riddersclub van België vierde de laureaten van het Ere-kampioenschap 2016

Geplaatst op 11/10/2016, Auteur:


De Riddersclub van België vierde de laureaten van het Ere-kampioenschap 2016

 

Op vrijdag 7 oktober had in de feestzaal van C.C. ‘t Spoor de viering plaats van de kampioenen 2016 bij de ere-leden. Ook de laureaten van de vlucht uit Pau werden gevierd.

In zijn openingstoespraak dankte voorzitter Dirk Schreel de bestuursleden en medewerkers die gans de morgen in touw geweest waren om alles voor het feest in gereedheid te brengen. Dirk dankte ook hartelijk de sponsors die het door hun steun mogelijk maakten om mooie naturaprijzen uit te reiken.

Aangezien net deze vrijdagnamiddag de rangschikking van de nationale kampioenschapen 2016 bekendgemaakt was, maakte hij van de gelegenheid gebruik om de nationale kampioenen, die in de zaal aanwezig waren, met een mooie ruiker bloemen te vieren.


De nationale kampioenen aanwezig op het feest krijgen een bloemetje: Ameel- Vanlake, André Vaernewijck en Devroe-Van Gaer J-T-M.

Daarna was het de beurt aan de leden en ere-leden die een nationale vlucht wonnen in 2016 om hun aandenken en bloemetje in ontvangst te komen nemen.


de aanwezige winnaars van een nationale vlucht krijgen een aandenken en een bloemetje

De prijsuitreiking ging verder met de laureaten van het ere-kampioenschap oude duiven, jonge duiven en de algemeen kampioen.


laureaten ere-kampioenschap oude duiven


lauraten ere-kampioenschap jonge duiven


laureaten algemeen kampioenschap

Vervolgens werden de laureaten bij de ere-leden en de leden van de vlucht uit Pau gehuldigd.


laureaten ere-leden van de vlucht uit Pau


laureaten leden van de vlucht uit Pau

Na het nuttigen van het koud en warm buffet was het tijd voor de gratis tombola met meer dan 100 prijzen. Bovenop deze tombola kreeg elke genodigde nog 2 pakken pannekoeken aangeboden door sponsor Peter Casteleyn van de firma Lipcas.

Er volgde nog een uitgebreid dessert buffet met koffie waarna de genodigden, ter afronding van een zeer geslaagde viering, een dansje waagden op de muziek verzorgd door Studio Space.

Klik hier voor Overzicht Kampioenschappen 2016 Riddersclub van België
Klik hier voor het Foto-album 

Naar overzicht van verenigingsnieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven