Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

De vluchtprogramma’s van de verenigingen/verbonden via kbdb-admin

Geplaatst op 28/12/2021, Auteur: Persbericht / Davy

199687-unknown-croppedxs.jpg | Pitts

20-12-21 Mededeling ter attentie van de verenigingen – verbonden

In de huidige samenleving kent de informatisering geen grenzen. Zo ook niet binnen de KBDB……

Voor 2021 werden de infobladen van de verenigingen voor de eerste maal via kbdb-admin ingediend, de nationale kampioenschappen 2021 werden automatisch berekend en nu gaan we nog een stapje verder…………

De vluchtprogramma’s van de verenigingen/verbonden kunnen voor 2022 enkel nog via kbdb-admin (via de club login) worden ingediend.

De handleiding voor het invullen van de gegevens bevindt zich in het menu op het eerste scherm van zodra u bent ingelogd op kbdb-admin evenals op de KBDB-website (info – handleidingen).

Belangrijke info:

  • De vluchtprogramma’s kunnen via KBDB-admin ingediend worden vanaf 20/12/2021 (12u00) tot en met 20/01/2022 (24u00)
  • Wanneer het hoofdlokaal van het verbond de hoofdwedstrijd heeft ingebracht met de lokalen die er deel van uitmaken, zullen de deelnemende verenigingen hiervan een bericht ontvangen en weten ze dat ze kunnen starten met het inbrengen van de dubbelingen.
  • Voor het inbrengen van de verbonden, dient men de informatie van het hoofdbestuur en de verantwoordelijke uitmaker ter beschikking te hebben. Men kan het verbond niet afwerken zonder dat de functies zijn ingevuld.
    Een vereniging die zelfstandig vluchten inricht zal het scherm om de bestuursfuncties op te geven, niet te zien krijgen. Deze functies dienen te worden opgegeven in het infoblad dat ook op het platform dient verwerkt te worden.
  • Wat betreft de categorieën van de wedvluchten dient opgemerkt te worden dat de categorie oude duiven & jaarlingen verplichtend is (art. 8 §2 NSR). Een dubbeling oude en/of jaarduiven is mogelijk.
    De keuze die het verbond maakt is verplicht te volgen door de onderliggende dubbelingen tot en met de lokale dubbeling van een vereniging (art 8 §6 NSR)

 

Bij problemen, aarzel niet de administratieve secretaris van uw provinciale entiteit te contacteren, die u met raad en daad zal bijstaan teneinde uw vluchtprogramma in te dienen.

 

De nationale voorzitter,               De voorzitter van het NSC,

Pascal Bodengien.                         Denis Sapin.

 


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven