Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Definitieve dagorde voor de Algemene Vergadering KBDB van 28 februari 2018

Geplaatst op 23/02/2018, Auteur: pitts


Op woensdag 28 februari houdt de KBDB de eerste statutaire algemene vergadering van 2018 die zal plaatsvinden om 13u30 in het administratieve KBDB-gebouw te Halle. Het dreigt een bewogen vergadering te worden na heel wat heibel in west Vlaanderen, dit met oa de nieuwe verkiezingen. De West-Vlaamse liefhebbers konden tot 12 februari 2018 hun stem uitbrengen via de nieuwe stembrieven die ze toegestuurd kregen. Deze uitslag van de verkiezingen wordt bekend gemaakt omstreeks 17u30. Verder ook nog de benoeming van de nieuwe provinciale en nationale mandatarissen KBDB voor de periode 2018-2024, dubbelingen en de afschaffing gummiringen op de nationale halve-fond vluchten.

De tegenstanders van de gummiringen zullen aanhalen dat het heel arbeidsintensief is, je telkens aanwezig moet zijn en er meer mensen nodig zijn in het lokaal voor bijkomende last.

De voorstanders komen dan weer met de argumenten naar voren zoals dat er correct geklokt wordt, op tijd, eerlijk en er geen sprake is van fraude.


Deze vergadering zal worden opgesplitst in 3 delen, waarvan deel 2 en 3 zullen doorgaan op vrijdag 16 maart in de KBDB gebouwen te Halle. De definitieve agendapunten vindt u hier

 


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven