Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Duivenmaatschappij “DE ZWALUW VLAMERTINGE” bestaat dit jaar 95 jaar !!!

Geplaatst op 22/05/2018, Auteur: Pitts


Duivenmaatschappij “DE ZWALUW VLAMERTINGE” bestaat dit jaar 95 jaar !!!

De thuishaven van de maatschappij en van tal van andere maatschappijen was steeds een café. Tot voor enkele jaren was dit voor onze maatschappij ook zo; maar toen vernamen we dat de uitbater van ons duivenlokaal ermee wilde stoppen en dat de gebouwen in de toekomst ook een andere bestemming zouden krijgen …

Vandaar dat het bestuur van “DE ZWALUW VLAMERTINGE” genoodzaakt was om uit te kijken naar een nieuwe locatie.

Na héél wat overleg en zoekwerk vonden we een goeie locatie die gemakkelijk bereikbaar was en voorzien van veel parkeerplaatsen in de nabije omgeving.

Na enkele jaren hard werken stelden we vast dat, door het steeds toenemende aantal liefhebbers, ons gezellig lokaal al vlug te klein was.

We zijn dan met het bestuur niet bij de pakken blijven zitten en hebben toen onmiddellijk besloten om een “aanbouw” bij te plaatsen.

Het bestuur, héél wat sympathisanten en héél wat duivenliefhebbers, hebben de krachten gebundeld en zo zijn we tot meer dan een verdubbeling van de ruimte gekomen.

Wij zijn dan ook zeer trots op onze verwezenlijking die louter ten dienste staat van onze steeds groeiende groep duivenmelkers.

Bijgevolg zouden wij zeer graag onze realisatie aan U willen voorstellen.

We zijn héél fier U te mogen uitnodigen op de opening van OUD naar NIEUW en dit op woensdag 30 mei 2018 om 20 u: HOSPITAALSTRAAT 1A, te VLAMERTINGE!!!

Uw aanwezigheid is voor ons een hart onder de riem.

Wij hopen U te mogen begroeten met “een natje en een droogje” op 30 mei 2018.

 

HET BESTUUR

 


Naar overzicht van verenigingsnieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven