Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Duivensport België Herfstactie

Geplaatst op 05/10/2023, Auteur: Pitts


dsb-herfstactie.jpg | Pitts

Duivensport België Herfstpakket

  • Rui-mineral: met methionine en choline. Want zachte pluimen vormen de basis van het succes! “Rui-mineral” stimuleert de rui van zowel de dons- als dekveren en zorgt voor een gezond verenkleed. Tijdens de rui, die als een zeer belangrijke periode aanzien wordt, mogen de duiven niks ontbreken. Rui-mineral zorgt voor de ideale combinatie van mineralen, vitaminen en aminozuren. Ook zeer gunstig in de voorbereiding naar tentoonstellingen.

 

  • Konditiepoeder: Konditiepoeder is het ideale middel om uw duiven naar hun absolute topvorm te laten doorgroeien. Door zijn goed opneembare vitamines A, D en E helpt het tevens om uw duiven zonder terugval door de donkere wintermaanden te loodsen. Als onderhoud kan “Konditiepoeder” daarom 3x per week gegeven worden.

 

  • Kolombocox: Dit natuurproduct op basis van oregano en eucalyptus werd ontwikkeld volgens een uniek en complex proces. De specifieke combinatie van de extracten en oliën en hun onderlinge relatie zorgt voor een brede bescherming tegen allerhande spijsverteringsproblemen. "Kolombocox" is daarom aangewezen bij natte mest en onevenwichtige darmflora. Dit revolutionaire product helpt bovendien preventief door een gezonde darmflora op te bouwen waarin schadelijke indringers geen kans krijgen. Het zorgt voor de perfecte darmhygiëne, wat resulteert in mooie mest.

 

  • Kweek Extra: Omdat een goede kweek de verzekering voor de toekomst is! Met zijn uitgebalanceerde hoeveelheid vitamine A,B, D en E wordt “Kweek Extra” aangewend vóór en tijdens het koppelen, de ei-leg en bij de opgroei en ontwikkeling van de jongen. Start 2 weken voor het begin van de kweek over het voer of in het water en bekom hoge bevruchtingspercentages.

 

  • Aminotonic: Aminozuren zijn de bouwstoffen van het lichaam. Ze worden als tonicum aangewend bij atleten en duursporters en zorgen voor een goed metabolisme, een betere conditie en zijn onmisbaar voor een vlot herstel. De meeste graanmengelingen bevatten nog steeds veel te weinig van deze broodnodige bouwstoffen. "AminoTonic" voorziet in een compleet gamma aminozuren en is daarom zeer geschikt tijdens de rui van de laatste slagpennen en draagt aanzienlijk bij aan de vlotte opgroei van uw nestjongen, zonder dat de ouderdieren hun reserves moeten aanspreken.

 

UITZONDERLIJKE AANBIEDING EXCLUSIEF VOOR ONZE PREMIUM-LEDEN

DSB Herfstpakket bevat:

1x Rui-mineral

1x Aminotonic

1x Kweek Extra

1x Konditiepoeder

1x Kolombocox

 

→ 100,00 euro incl BTW én gratis verzending binnen België!

 

Bestellen via info@pitts.be

 

Klik hier voor meer info over het Premium lidmaatschap.


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven