Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Duivensportpromotie op Open Monumentendag

Geplaatst op 20/12/2016, Auteur:


Duivensportpromotie op Open Monumentendag

 

Zaterdag 10 september was er de Open Monumentendag in Nederland. In Oudewater, een stadje aan de Hollandse IJssel, werd dit ook gevierd. Het stadcentrum is op deze dag toegankelijk voor het publiek, van stadhuis tot de enkele musea welke het stadje rijk is, tevens werd er de kans geboden om verenigingen zich te laten voorstellen aan een breed publiek.
Zo ook voor de plaatselijke postduivenvereniging ‘de Zwaluw’. Met een stand op de markt trokken zij veel bekijks van het publiek, ook van de burgemeester dhr. Verhoeve. Met een promohokje en promotie materiaal van de NPO en natuurlijk de nodige duiven werd een plek op de markt ingericht.

 

Ieder uur werd door de leden van de duivenclub een lossing gedaan op de brug. Met folders voor de geïnteresseerden en kleurplaten voor de kleintjes werd de aandacht van het publiek getrokken en konden deze kennismaken met de duivensport.

Met dank aan de mannen die het mogelijk maakten, Cor de Koning, Barend Stekelenburg en niet te vergeten de organisatie door Wim Groen en enkele anderen.


Barend poseert voor het promohokje met de originele jas welke op het diploma ook te zien is.

Een prachtige dag met mooie promotie voor de hobby.


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven