Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Een persoonlijke aanpak! Duiven individueel behandelen, het kan.

Geplaatst op 28/03/2017, Auteur: pitts/PB


Onze duiven kennen heek wat stress in de manden, zeker nu het seizoen weer op gang getrokken wordt. De eerste weken weduwschap is een zeer stresvolle periode voor onze duiven. Wat extra vitaminen geven is dan zeker op zijn plaats. De firma Vanhee ontwikkelde een zeer speciaal product. Een super vliegpil dit zowel kruiden extract als vitaminen bevat en daardoor uniek in de duivensport. Het is een Energie- en weerstandsverhogend vitaminepreparaat  met maca en panax ginseng extract. Ter verbetering van de vluchtprestaties en ondersteuning van de vruchtbaarheid. Victory Power Pills 3000+, zijn rijk aan vitamines B en C,  helpen de natuurlijke weerstand te versterken en te gebruiken bij stress, daarbij regelen ze  de darmflora. Onderdrukt de vermoeidheid. Chlorella heeft een hoge energetische waarde, en is gunstig voor het uithoudingsvermogen en ondersteunt de spieropbouw. Draagt bij tot een verhoogde productie van energie en brengt in conditie. Ginseng panax en maca zijn natuurlijk stimulerende middelen, die een positieve invloed hebben op het prestatievermogen, energie- en weerstand verhogend zijn. Beide extracten bouwen “de vorm” op, verhogen het recuperatievermogen, zijn zuurstof verrijkend en driftopbouwend. Kortom een ideaal product om in te zetten in de aanloop van het vliegseizoen, om de conditie op te bouwen en vanzelfsprekend ook tijdens het seizoen als de vluchten elkaar snel opvolgen.

3000b.jpg | Pitts

Gebruiksaanwijzing:

·         Vóór de inkorving opsteken:

·         snelheid: 1 pil, dag vóór de inkorving.

·         halve fond: 2 pillen, dag vóór de inkorving.

·         fond: 2 pillen dag van de inkorving.

·         zware fond: 2 pillen vóór en dag van de inkorving.

Tip: na een kuur of om de conditie snel naar een hoger niveau te brengen, dagelijks 1 tablet opsteken gedurende 7 dagen.

Ook gemakkelijk dat je de duiven een individuele aanpak kan geven. Duiven die minder goed presteren kan je tijdens de week een extra tablet opsteken maar ook als de vliegploeg opgesplitst wordt bijvoorbeeld tijdens het seizoen dan kan je ieder duif afzonderlijk de juiste aanpak geven. Victory power pills 3000 uniek in zijn soort. 

logo-vanhee.jpg | Pitts

Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven