Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Eetdag Sponsorgroep Hageland op zondag 11 maart 2018 te Messelbroek

Geplaatst op 01/03/2018, Auteur: pitts/PB


De groep zag het daglicht in 1976 onder impuls van Gommaire Verbruggen uit Scherpenheuvel-Zichem. Bedoeling was de kleine halve fond een duw in de rug te geven en de vitessespelers te laten proeven van grotere afstanden. De groep kende in haar hoogconjunctuur zeker 50 bestuursleden. Begin de jaren 2000 kwam er sleet op de formule en verscheidene medewerkers vonden dat het welletjes was geweest. In die mate dat er in 2006 slechts 6 bestuursleden overbleven. De groep kende onder haar noeste werkers goede liefhebbers zoals een Jef Vanwinckel, een Jean Vos , dit om er maar een paar te noemen. Gerd Schotsmans uit Scherpenheuvel en Walter Lambeets uit Aarschot reanimeerden de groep. Er was nog wat financiële reserve voor een doorstart in 2007. Men veranderde wel het geweer van schouder. Voortaan zou de zware halve fond het hoofddoel worden.

Het huidig bestuur wordt gevormd door Gerd Schotsmans (voorzitter), Willy Vanhove en Karel Roden. Helpers zijn Roger Didden, Walter Lambeets, Danny Van Hoof, Pascal Bodengien, Pablo Deplae en Jos Laudes. En er kunnen nog altijd wat helpers bij om onder meer de sponsorgroep overal te lande te promoten. De sponsorgroep telde 210 leden in 2017.  Alle bijkomende informatie is te vinden op de website www.sponsorgroephageland.be.

 

Afspraak op 11 maart in zaal ‘De Keyt’ te Messelbroek (achter de kerk)

Op zondag 11 maart organiseert de sponsorgroep haar jaarlijkse eetdag. Deze loopt van 11 tot 14u en van 17 tot 20u.

Inschrijven kan tot 5 maart. Het is een volledig warm buffet à volonté- dessert inbegrepen voor de prijs van 22 € per persoon (kinderen -12 jaar: 11 €).

De sponsorgroep van het Hageland hoopt u en uw familie en vrienden dan ook te mogen ontmoeten. 

sponsorgroep-hageland.jpg | Pitts

Naar overzicht van verenigingsnieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven