Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Gevierde Stefan Mantels keizer in de Witpen Lummen

Geplaatst op 02/12/2022, Auteur: Pitts


Op zondag 20 november om 12.30u start de huldiging van alle kampioen van de Witpen 2022 met een glaasje bubbels. Er  kwamen een 75-tal eters samen om te genieten van een prima verzorgde driegangenmenu die door iedereen gesmaakt werd. 

Na dit lekker maal werden nog een 20-tal bijkomende stoelen geplaatst vooraleer werd begonnen met de huldiging van keizer en tal van kampioenen. In het middelpunt van de gevierden stond Stefan Mantels die 3 jaar na mekaar als algemeen kampioen werd gehuldigd en hierdoor zich opnieuw mocht ‘Keizer’ noemen al mocht hij dit jaar zijn algemene titel met Willy Steenaerts delen die samen als algemeen kampioen werd uitgeroepen met totaal gelijke punten in alle reeksen samengeteld. 

Voor deze huldiging was Mevr. Remi Soors naar het Oosterhof gekomen om de keizer en andere kampioenen als schepen van sport haar eer te getuigen in naam van het gemeentebestuur. Zij had ook aandacht voor de jeugd binnen de club, Alicia Liefsoens is de hulde betrokken voor haar resultaten in De Witpen tijdens het seizoen 2022

KLIK HIER VOOR MEER INFO EN FOTO'S: Gevierde Stefan Mantels keizer in de Witpen Lummen


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven