Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Halve fond collectie met voornamelijk Gevaert-Lannoo duifjes

Geplaatst op 20/12/2016, Auteur:


Bliksem CEO, Rudy, Kaafje, Fideel, Chateauke ..... dan weet je het wel...

 

In deze halve fond collectie voornamelijk duifjes die afstammen van de klasbakken uit het tophok van Deinze: Gevaert-Lannoo. Een tandem die met een relatief eerder kleine kolonie verschroeiend hard weet uit te halen. Het is dan ook geen toeval dat deze tandem dit jaar ons Vanrobaeys-Duivenkrant-LVC kampioenschap halve fond met een verpletterend overwicht in de wacht weet te slepen. Dit met een nooit vertoonde maximumscore van 400 punten en een bijzonder klein coëfficient van amper 3,923 over acht vluchten!!!

 

Wie Gevaert-Lannoo zegt denkt daarbij meteen aan de fenomenale Vandenabeele lijnen van Bliksem CEO, Fideel en Rudy gekoppeld aan topvliegster en kweekster Kaafje. In deze veiling ook een volle zus uit de ouders van de nationale Argenton winnaar tegen 9901 duiven. De moeder is een rechtstreekse Ad Schaerlaeckens. En nog meer schoon volk. Via Leon Jacobs een kleinzoon van Flits (Pros Roosen). Een zoon van Witpen Gladiator (Geerinckx).Uit de lijn van 'De Jan' (Heremans). Eerste nat asduif in 2002 en tweede in 2003!!! En van Erik Limborg uit een koppeling van 1ste semi-net Chateauroux met een kleinzoon van Lucky 85.

Verder ook een toppertje uit het hok van Rudi Hendrikx. Een dochter van Shakira uit de lijn van De Gek. Een onvoorstelbaar goede kweker die in maar liefst ZES generaties voor provinciale winnaars heeft gezorgd!!!  

 

 Een dochter van Shakira uit de lijn van De Gek. Een supervlieger en vererver die tot in de zesde generatie voor provinciale winnaars heeft gezorgd. 


Naar overzicht van reportages

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven