Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Het drieverbond St Joris – Sijsele-Assebroek huldigde de kampioenen .

Geplaatst op 09/11/2018, Auteur: Pitts


Het was Hubert Depoorter die de ruim 100 aanwezigen welkom heette waaronder ook de voorzitter van de P.E. W-Vlaanderen en zijn dame . Uiteraard waren een aantal beslissingen van de Algemene Nationale Vergadering van de dag voordien gespreksonderwerp nr 1 waarbij de provinciale voorzitter in ’t kort wat toelichting gaf en o.a. beklemtoonde dat West-Vlaanderen had tegengestemd inzake de nieuwe vluchtkalender 2019, maar uiteraard de democratie moest laten zegevieren. 

 

Er waren 7 kampioenschappen met telkens 20 winnaars .

Grote blikvanger en tevens algemeen kampioen werd Rony Calusdie o.a. de trofee geschonken door Frans & Lisette Defruyt werd overhandigd, terwijl hij als 1ekampioen werd afgevlagd in het kampioenschap snelheid oude, het kampioenschap Clermont-Fontenay oude , ’t kampioenschap Clermont-Fontenay jaarlingen en het “Kampioenschap 2018” . 

Firmin Goossensnam twee titels voor zijn rekening, namelijk als 1ekampioen snelheid jaarlingen en als 1ekampioen snelheid Arras-Clermont jongen. Roger Casierwerd 1ekampioen snelheid Arras jongen. Joost Mortier speelde zich tot 1ekampioen op Clermont-Fontenay bij de jonge duiven . 

st-joris-1e-kampioenen-2018.jpg | Pitts

In de eindklassering van de “Ronde van België” zorgde André Tamsinvoor een unieke prestatie . Hij won de 10 eerste prijzen met als hoofdprijs een hesp en dan nog negen waardebons . In de RvB was er ook een koppelkampioenschap gewonnen door Fr & FrVanwildemeersch-Vyncke x Willy Seselle.

st-joris-andr-tamsin-winnaar-rvb-2018.jpg | Pitts

Het werd voor de aanwezigen een gezellig onderonsje dat achteraf eindigde met de traditionele trekking der hoofdprijzen van de tombola . Proficiat aan alle genommeerden alsook aan de drie besturen v/h Drieverbond .

J. Mestdagh


Naar overzicht van verenigingsnieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven