Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Hoe geraken aangekochte duiven bij u thuis?

Geplaatst op 30/11/2021, Auteur: Pitts


Duiven aangekocht via Pitts kunnen aan huis geleverd worden mits een transportkost van 35, 00 euro (binnen België) en dit meteen in het weekend na afloop van de veiling. De kostprijs van een levering voor meerdere liefhebbers op één adres bedraagt 17,50 euro per liefhebber, ongeacht het aantal duiven.

Tijdens de kijkdag in Lede die volgt op de afloop van de veiling heeft u ook de optie om de duiven door ons te laten meebrengen en kan u ze daar afhalen. 

Afhalen kan uiteraard nog steeds op het Kweekcenter, Obbeekstraat 78 in Heusden-Zolder.

Voor de adressen buiten België werken we samen met andere transporten om uw duif zo snel mogelijk bij u aan huis te krijgen.

  • Nederland: De kostprijs voor een transport hiervoor bedraagt gemiddeld tussen 60 en 70 euro per adres.
  • Frankrijk: De kostprijs voor een transport hiervoor bedraagt minimum 140 euro per adres, afhankelijk van de postcode. Dit transport is op aanvraag.
  • Duitsland: De kostprijs voor een transport hiervoor bedraagt minimum 135 euro per adres, afhankelijk van de postcode. Dit transport is op aanvraag.

Over deze kosten en het transport naar andere landen kan u vrijblijvend een mailtje doen naar onze redactie: info@pitts.be. 

Om dit zo goed mogelijk te laten verlopen vragen wij u om ons zo snel mogelijk te laten weten of u kiest voor ophaling of levering.

Pitts team

hippollywoodcom_lr1024-jma0698.jpg | Pitts

Naar overzicht van veterinair hoekje

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven