Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

(HokRepo) Team Debo uit Vichte: 1e Prov Bourges I+1e IWV Prov Chateaurux & Top Ranking & ereprijzen 2022

Geplaatst op 16/06/2022, Auteur: Davy - Leo


PROVINCIAAL WINNAAR BOURGES & FONTENAY & CHATEAUROUX & ARGENTON & TULLE !

Vichte, tussen Waregem en Kortrijk, is de nieuwe thuisbasis van Geert Declercq die de ene provinciale overwinning na de andere binnenhaalt.

 

Team Debo uit Vichte - Anzegem (West-Vlaanderen) winnen de eerste Provinciaal uit Bourges I op 28/05/22 van 3.696 jaarse duiven PE WEST-VLAANDEREN.

https://www.pipa.be/nl/race/989/results/411019

Klik hier voor BE21-3010497 'Mega Mindy' 1e Prov Bourges 28/05/22 >Team Debo (Vichte)

 

Team Debo uit Vichte - Anzegem (West-Vlaanderen) winnen de eerste prijs uit Chateauorux op 21/05/22 van 7.547 oude+jaarse duiven IWV Provinciaal West-Vlaanderen.

https://www.pitts.be/nl-BE/resultaten-57/chateauroux-210522-iwv-provinciaal-west-vlaanderen-7547-ouja-34275/

Team Debo uit Vichte - Anzegem (West-Vlaanderen) winnen de eerste prijs uit Chateauorux op 21/05/22 van 3.899 oude+jaarse duiven IWV Zone A2.

https://www.pitts.be/nl-BE/resultaten-57/chateauroux-210522-iwv-zone-a2-3899-ouja-34269/

Team Debo uit Vichte - Anzegem (West-Vlaanderen) winnen de eerste prijs uit Chateauorux op 21/05/22 van 866 oude duiven bij de Arend REKKEM.

https://www.pitts.be/nl-BE/resultaten-57/chateauroux-210522-de-arend-rekkem-866-ou429-ja-34123/

Klik hier voor BE20-3106479 'Evelyne' 1e Prov+1e A2+1e REKKEM Chateauroux 21/05/22 >Team Debo (Vichte)

 

SeizoensOverzicht 2022: https://www.pitts.be/nl-BE/artikels-72/ereprijs-2022-team-debo-vichte-22573/

  • eerste Provinciaal uit Bourges I op 28/05/22 van 3.696 jaarse duiven PE WEST-VLAANDEREN.
  • eerste prijs uit Chateauorux op 21/05/22 van 7.547 oude+jaarse duiven IWV Provinciaal West-Vlaanderen.
  • eerste prijs uit Chateauorux op 21/05/22 van 3.899 oude+jaarse duiven IWV Zone A2.
  • eerste prijs uit Chateauorux op 21/05/22 van 866 oude duiven bij de Arend REKKEM.

 

442153-team-debo-evelyne-vichte-thumbm.jpg | Pitts

Vichte

https://nl.wikipedia.org/wiki/Vichte

Vichte is een dorp in de Belgische provincie West-Vlaanderen en een deelgemeente van Anzegem.
Anzegem is een plaats en gemeente in het zuiden van de Belgische provincie West-Vlaanderen. 

Gewest  Vlaanderen - Provincie West-Vlaanderen - Gemeente Anzegem - Coördinaten 50° 50′ 10″ NB, 03° 24′ 14″ OL

Tot de fusie in 1977 was het een zelfstandige gemeente.

De dorpsnaam Vichte is afgeleid van Fifta of Vehta, de oude benaming van de Kasselrijbeek, die door Vichte stroomt en de grens vormde tussen de kasselrijen Oudenaarde en Kortrijk.

Tot op vandaag spreken lokale bewoners nog van 'Der Vichten'.

Vichte is vlot bereikbaar door zijn ligging bij een afrit (nummer 4) van de A14/E17.

Een groot deel van het grondgebied is dichtbebouwd, behalve de zone achter het Beukenhof en de zone "Steverlynck Noord").

Vichte ligt in Zandlemig Vlaanderen en de hoogte varieert van 15-41 meter. De Kasselrijbeek is een riviertje dat vanuit Vichte in noordelijke richting stroomt en uitmondt in de Gaverbeek.

 

442153-team-debo-vichte-thumbm.jpg | Pitts

Geschiedenis

Geert is zelf een spruit uit een echt duivennest. Zijn vader had hem reeds van jonge leeftijd aangestoken met de passie voor de duiven. Geert groeide op aan de Nokerseweg in Waregem met als buren Verheye & Beulque. Zijn grootste passie waren de ogen van de duif, daar is veel in te zien zegt Geert. Eens het ouderlijk nest verlaten begon hij te spelen onder de naam Declercq-Boonaert, later Declercq-Alsberghe en met succes! Hij werd er zowaar meteen 1°kampioen WVJB, 2°nationaal Kampioen Beginnelingen, meerdere 1°prov.overwinningen en enkele top 10 plaatsen op nationale vluchten.

 

Geert, een vastgoedmakelaar van beroep heeft duivenbloed in de aderen. Naast duivenmelker was hij tevens reporter voor de Duivenbode in Izegem, openbare oproeper van duiven, keurder van duivenogen en hij baatte een winkel van doe-het-zelfmateriaal en hobbyvoeders uit. Een echtscheiding deed hem noodgedwongen 15 jaar lang stoppen met de duiven. Waar vind je tegenwoordig nog een partner die meegaat in het soigneren van duiven? Maar de passie was te groot en in 2019 besloot hij samen met Mario Adams, zijn ex, Eddy Declerck en Marnix Baert de draad weer op te pikken.

 

Team Debo is niet alleen succesvol op de halve fond, ook op het hok in Vichte wordt ingekorfd voor bijna alle afstanden (in 2021 klasseerde hij 5 van zijn 6 jaarse duiven per 10-tal op Agen, beginnend met een 2e prijs ingekorfd door zijn vriend Joachim Vandecaveye). Immo Debo is tevens de naam van zijn huidige vastgoedzaak die hij met enkele personeelsleden uitbaat.

 

Hokbestand

Op het hok in Vichte kweekt men jaarlijks meer dan 300 jongen voor eigen gebruik, de 1°en 2°ronde worden zo goed als allemaal verkocht.

Geert: Hoe doet deugd te horen dat anderen 1e prijzen spelen met onze duiven. Dit weekend speelde Bjorn Vandenabeele en Cois Moors de eerste, Errauw Stefan, Bart Bassez, Joachim Vandecaveye en Mario Deweirdt TOP 10, enz…..

Enkel met deze die anderen niet willen wordt er alsnog gespeeld en reeds getest op minimum 1 provinciale en 1 nationale vlucht om daarvan een 80-tal jaarse duiven verder door te testen. Meestal blijven er dan maar een 10-tal tweejaarse over op de vlieghokken. Zijn vriend Frans Rondags wist van de kwaliteit op deze hokken en gaf de raad: kweken kweken kweken om ze als jaarse duif zwaar op de rooster te leggen.

 

Kweekhok

Geert: Aangezien ik een beetje koopverslaafd ben kocht ik bij kampioenen als Anthony Maes en Chris Debacker uit Waregem en Beveren – Leie een ganse ronde late jongen in 2019 en 2020 uit al hun kweekduiven. Ik moest ze allemaal hebben.

Ik was nog niet gekend en onbemind. Daar bouw ik nu mijn stam mee op en met succes. Duiven met snelheid en karakter. Je moet slim en rap zijn in het leven en kopen op een moment dat je nog geen concurrent bent. Nu kan ik ze sportief wekelijks pijn doen.

Deze stam werd aangevuld met de ganse kweekkolonie van Germain Mahieu uit Zwevegem (gestopt wegens echtscheiding).
Ik vergeet zeker nooit Dirk Walgraeve Waregem en Chris Lefevre die ons de eerste duifjes gratis gaven.

Ik maakte wel de fout van veel te veel verschillende rassen te kopen, daar wordt nu serieus werk van gemaakt om deze te verkopen, ook al zijn ze goed, ik wil naar een vaste stam gaan.

Als we nu op vandaag eens een duif kruisen, onze soort met deze van onder andere Koen Crucke of Annick Goeteyn of SecemberCallens, om er enkele te noemen waar ik mee luk, dan krijg je hier meteen topduiven uit.
Ik vind het wel jammer dat liefhebbers enkel interesse hebben in pedigree duiven.

En aangezien hier al velen lukken met onze duiven, onder andere Bjorn Vandenabeele ( 1°provinciaal Fontenay), Dirk Dekeyzer 1°kampioen jongen zware Halve Fond met 3 duiven van ons, enz….) wil ik er toch een erezaak van maken om enkel duiven met een goede origine verder te houden.

En als je enkel selecteert op prestatieduiven dan gaat alles zoveel makkelijker. Onze betrachting is ervoor te zorgen dat anderen ook lukken met onze soort waardoor we jaarlijks onze volledige 1°en 2°ronde van de hand willen doen. Dit brengt wat geld op wat nodig is om alles leefbaar te houden.

Mijn volgende droom is niet meer spelen maar een soort kweekstation te worden en kampioenen kweken voor andere liefhebbers. Maar ons Evelyne speelt graag met duiven, dus laat ik haar maar doen. Ze boekt fantastisch succes. Ze heeft waarschijnlijk zachtere handjes.

Onze stam werd bij ons aangevuld door al de beste duiven van Germain Mahieu ( overal vindt je zijn duiven hier bij ons terug), Renaat Vandenheede, Dominique Grymonprez.

Trouwe en vaste supporters Eddy Goeminne en Germain Mahieu wil ik toch ook graag vermelden, ze beleven dit alsof het hun eigen duiven zijn.

 

Asduiven

“Er is momenteel een luxe aan meerdere 1e-prijsvliegers in de breedte”,

2021 was een “Boerenjaar” met maar liefst 12 asduiven die we provinciaal verkeerd hadden ingediend.<

Geert: ik had de provinciale uitslagen gebruikt en kreeg de mail niet van de KBDB waarop men dit liet weten, ondertussen waren we op reis, net zoals de voorzitter van West-Vlaanderen waardoor geen enkele Asduif geklasseerd werd.<

Hierdoor mistten we oa de 1°provinciale Asduif, enz…..
Gelukkig hebben ze het begrepen in Brussel en mag iedereen dit jaar zijn provinciale uitslag gebruiken voor inzending van de provinciale asduiven.

Het was de omgekeerde wereld. Heb dan toch iets positiefs bijgedragen aan de Duivensport met deze wijzigingen in de reglementen. Dit weekend speelde met deze 12 asduiven (geboren in 2020) Chateauroux en alle 12 stonden ze op de uitslag waarvan de helft per 10-tal.

 

Verzorging

Enkel de jongen worden verduisterd tot en met 15 juni om ze vanaf 1 juli bij te lichten,
en er wordt niet gereden tijdens de week, ze trainen enkel 1x daags van thuis uit.

Ons geheim is stiptheid, een terrasje bij goed weer of eens een daguitstap zit er niet in, mijn partner Evelyne en mezelf willen dit opofferen omdat duiven op een bepaald ritme staan en we daar niet willen van afwijken.

Mijn naamgenoot zei ooit dat duiven “autistisch “zijn, en dat klopt volgens mij. Mijn partner en ikzelf zijn 2 leeuwen van horoscoop, winnaars, strevers,............. duiven voelen dat, en het is nodig ook, want op een bepaald moment zijn we genadeloos.

Geduld is een schone deugd en je moet ze de nodige kansen bieden, zelfs op enkele nationaals, maar er zijn limieten.
Plots springt er bij mij een zekering en haal ik er 50 chips af.

Ik heb ook veel te danken aan vriend Frans Rondags. Ik speel het liefst met duivinnen, dit is het sterke geslacht. Ik moet nog mijn eerste poederke uithalen, die kopkes, die staan altijd gestreken, daar heb je echt geen werk aan en deze kunnen wekelijks 400-600km vliegen, met duivers moet je ogen op uw gat hebben, ze zijn het zwakke geslacht en zonder antibiotica lukt het me niet om ze prijs te laten vliegen.

 

De duivinnen slapen buiten in een volière van 2 meter en zitten op roosters en op kapjes. Veel werk is daar niet aan, je hoeft nooit te kuisen. Enkel bij thuiskomst kunnen ze via hun volière in de gang naar hun bak waar ze in de winter een ronde winterjongen hebben gekweekt.
Alle duivinnen zijn gekoppeld aan een kweekduiver, ik moet geen weduwpartners hebben, ik ben trouwens enorm voorstander om zelf te spelen met jongen uit mijn vliegduiven. Bewijzen genoeg, ook bij ons komen onze jaarduiven uit 'Evelyne' en nu uit 'Mega Mindy'.

 

Geert: “Doordat ze dag en nacht buiten slapen zitten ze zuiver in hun kop. Gele druppels krijgen ze wel wekelijks, een moordwerk en iedereen lacht ons uit want we zijn redelijk geschilderd bij inkorving(LOL).
Het moet altijd rap vooruit gaan want 100 duiven voor inkorving, je weet wanneer je begint maar niet wanneer je gedaan hebt, en sommige lokalen willen nu op voorhand weten welk uur je komt inkorven.

 

Ik volg het volledige programma van Winners en hier en daar vul ik wat aan met producten van Schroeder en Herbots zoals de Zell oxygen en Optimix. Ik ben enorm tevreden van het voer van Beyers, meerbepaald de Galaxi light in het begin van de week en de laatste dagen de Galaxi energie Sport, aangevuld met wat pindanoten en mais.

 

Geert: “Bijproducten worden hier uitgebreid gegeven. Ik maak daar geen geheim van. Hier krijgen ze nooit zuiver water en nooit zuiver eten. Om het een beetje geheimzinnig te maken, zelfs niet op de dag van inkorving. Een zeer snelle recuperatie is het allerbelangrijkste met meerdere elektrolyten en veel eiwitten, Ook de Top Ampul van Next Level is een extra wonderproduct volgens recente uitslagen”.

 

Geert: “Als onze duiven van vlucht thuiskomen is dit voor ons het allermooiste van de hele wereld.
Meerdere liefhebbers staan ze hier op te wachten, we hebben bij ons thuis een zeer mooie val in een open ruimte.
Enkele liefhebbers die hier vaste kijker zijn zoals oa Eddy Goeminne, Germain Mahieu, Mario, Marnix en Eddy zien de duiven van heel ver komen.
Er wordt dan gefloten en je ziet ze echt hun vleugels dichtknijpen en neerdalen als een raket uit de hemel rechtstreeks op de valplank. Ik krijg daar kippenvel van”.
Ik heb trouwens deze 1°provinciaal te danken aan Germain die de duif van ver zag waardoor ik zeer lang en luid op voorhand kon fluiten, daardoor verloor ze geen seconde en als je de snelheid bekijkt van de 2°provinciaal, dan komt het op 1 seconde aan.
We speelden trouwens dit jaar reeds 2°en 3°provinciaal vanuit Fontenay op meer dan 14.000 duiven en de winnaar van toen Anthony Maes hebben wij nu zelf geklopt. Hij was de eerste om me te feliciteren. De eigenaar van de duif heb ik nog niet gehoord.

 

Dierenarts

Ik ben enorm leergierig en zal altijd raad vragen aan verschillende vrienden duivenliefhebbers en zeker ook aan enkele dierenartsen om nadien dan mijn eigen koppig gedacht te doen, zo bijvoorbeeld aan vaste dierenarts Emiel Demeester Degudap die alles goed onder controle houdt , Pascal Lanneau die ook de DNA’s neemt en dicht bij mij in de buurt woont, alsook Ludo Tijs van de firma Schroeder die regelmatig telefonisch contact houdt.

Hier wordt NOOIT iets preventiefs gegeven. Waarom kuren tegen bepaalde ziekten als er geen problemen zijn? Je moet rustig opbouwen en de conditie heeft zeker te maken met uw hok en de temperatuur. Er zijn nu eenmaal hokken die vroeger forme hebben. Te pas en te onpas antibiotica geven is nefast voor resistentie bij uw duiven.

Ik moet lachen met al die antibiotica spelers, ik kan ze er zo uithalen, ze spelen 1x top en zakken terug weg om nadien nog 1x te pieken. Onze duiven moeten hier 8 nationaals vliegen, en je ziet ze wekelijks minderen. “Only the strongst survive”. Wie als jong overblijft mag op het weduwnaarshok en wordt dan pas echt doorgetest.

Het gebeurde al eens dat onze beste jongen als jaarse niet voldeden maar als 2-jaarse dan plots een crack werden, oa deze van Germain Mahieu BE19-3120135 die als 2 jaarse de 1°provinciaal Tulle won in 2021 en de week erop 3°provinciaal Souillac. Hij vloog als jaarse geen platte prijs.

 

Motivatie

Goed spelen is ook een stuk benijd zijn en jaloezie. Sedert ik goed speel en terug een nieuwe partner en heb en die ook meteen mijn topverzorgster is, met name Evelyne Vermeulen, voelen en zien wij de nijd bij sommige liefhebbers. Bepaalde mensen wilden ons niet meer in Kortrijk waar we 1e asduiven, kampioen, en 1e prijzen met grote poeles wonnen.

Maar geen nood, nu gaan we nog enkel naar Wortegem-Ingooigem-Moen en Gullegem(Rekkem). Ik kan helaas moeilijk omgaan met zulke mensen omdat ik zelf iedereen succes gun en graag help met alle tips. Maar dit is natuurlijk de rode lap op de stier, daardoor zijn wij zo gedreven en onze inzet nog veel groter om net deze mensen terug te pakken op een sportieve manier. Daar halen wij dan ons plezier in. Je zou hun gezicht moeten zien, die mensen kunnen niet meer slapen. Eigenlijk zou ik ze moeten bedanken want ze zijn mijn drijfveer.

 

Facebook

Ik heb op Facebook een eigen pagina “ Duiven stap voor stap” met bijna 2.500 vrienden waarop we regelmatig iets posten, wat varieert over vragen hoe we het best zouden aanpakken of hoe anderen het doen tot het vertellen over systeem en over de producten die wij geven aan onze duiven.

Ik provoceer en daag ook graag eens uit, wat voor mij dan een extra uitdaging is om het te realiseren. Zo had ik 3 weken voor Fontenay geschreven dat we op 7 mei de 1e prijs gingen spelen, het werd uiteindelijk 1°,2°en 4°.

Dit weekend had ik Joel Verschoot uitgedaagd en geschreven dat ik er 4 voor hem ging hebben op Chateauroux te Rekkem, het werden er uiteindelijk maar 3 tegen de 19°prijs op 866 elite duiven.

Het moet gewoon plezant blijven en we weten allemaal dat iedereen eens wint maar ook eens verliest. Als het uit de lucht moet vallen dan ben je in de eerste plaats afhankelijk van het weer. En dat hebben we niet in de hand.

Ik geef toe dat we hier verslaafd zijn aan duiven, dat we er maniakaal mee bezig zijn, sommigen beweren dat we er de slaaf van zijn, maar dank zij dit succes voelt het zo niet aan. Ik wens iedereen veel succes.

 

Team Debo is duidelijk een hok om verder in de gaten te houden.

 

442153-team-debo-geert-vichte-thumbm.jpg | Pitts

Enkele Mooie Prestaties

Op amper 2 jaar tijd staan reeds 8 eerste, 9 x 2e en 7 x 3e provinciaal op de teller, met oa: 2x 1e Prov. Bourges, 2x 1°prov. Fontenay, 2x 1°prov. Chateauroux, 1°prov.Argenton, 1°prov. Tulle. 

 

1 van onze toppers is 'NINA' BE20-3012642

In 2021 werd ze 3°nationale Asduif KBDB ( 50% Maes x 50% Germain Mahieu): deze vloog oa: chateauroux prov. 59/3036 – Bourges prov. 31/3.857 – nat.61/25.096 – argenton prov.6/4095 – nat. 330/21.282 – Issoudun- prov.11/2.334 – nat.218/14.758 – chateauroux prov.2/1.176 – nat.8/7.674 duiven. Haar 2 slechtste uitslagen dat jaar waren deze waarop er de donderdagvoormiddag dopingcontrole was. Ik heb dit liever begin van de week of bij inkorving, maar we hebben niet te kiezen hé.

 

De winnende duivin uit Chateauroux  BE20-3106479 noemt 'Evelyne'

Klik hier voor BE20-3106479 'Evelyne' 1e Prov+1e A2+1e REKKEM Chateauroux 21/05/22 >Team Debo (Vichte)

Ze won dit jaar al de 3°provinciaal Fontenay op 8.716 duiven en loopt in de week soms in het verkeerde hok binnen wat ze de woensdag in de week van Chateauroux ook had gedaan( misschien heeft ze daar een lesbische vriendin, maar ik kan dit niet zien want ze zitten achter een zwart gordijn), donderdag morgen nam ik ze eraf en liet ik ze enkel uitvliegen met de duivinnen van het hok waar ik ze verplichte om op te zitten op de dag van inkorving. Was dit haar motivatie om snel terug thuis te zijn om terug op dat ander hok te zitten? dat was in ieder geval mijn insteek en mijn bedoeling om ze hierin te motiveren. Wie weet is ze bi-sexueel, het zou me niet verwonderen dat ze van 2 walletjes eet. Ze is een rechtstreekse dochter uit GEORGES x MIEKE, helaas het gestolen koppel bij Chris Debacker. Toen ik daar dat koppel jongen kocht zei Chris, laat ze zeker niet uit want voor geen geld ter wereld kan je er ooit nog iets van kopen. Helaas werd Chris lafdadig bestolen en namen ze deze ouders mee. Toch kon ik het niet laten en speelde ermee, een jong van de 5e leg was dit en toch won ze reeds als jong 11°provinciaal Pontoise 3.643 duiven, 104°provinciaal Pontoise en 493°provinciaal Chateauroux. Als jaarse: clermont 2/389 – chateauroux 5/602 – prov.20/4.366 – blois-montoire 10/335 – prov.23/1480 - >>Fontenay prov. 45/943 – chateauroux prov. 10/345.

Dit jaar 2022: Fontenay: 2/377 – prov. 3/8.716 – Orleans 70/1093 – prov. 840/14.198 – Chateauroux 1/866 – zonaal 1/3.899 – provinciaal 1/7.547 duiven. Op Orleans had ik ze geen partner kunnen geven en ook geen extra voeding en speciaal drinken die ze op donderdag normaal krijgen voor inkorving, daar ik niet had gezien dat ze in de verkeerde voliere zat tussen de Pontoise duivinnen.

 

De winnende duivin uit Bourges BE21-3010497 noemt 'Mega Mindy'

Klik hier voor BE21-3010497 'Mega Mindy' 1e Prov Bourges 28/05/22 >Team Debo (Vichte)

( met 50% ras Vanrenterghem - Goeteyn, soort Gaby Vandenabeele en 50% Renaat Vandenheede, soort Vandenabeele x Luc Delaere. Ze won als jong van de 4e ronde de 29e  op 759 duiven uit La Soutteraine, 118e provinciaal 4023 duiven. Dit jaar heb ik een probleem gehad, ze vloog Orleans en kwam als 1e thuis maar de chip werkte niet. Ge loopt daar dan rond met een duif in uw hand om ze te proberen op andere platen, maar niks werkte, haar prestatie ging super zijn, 2e/468 - 7e/1093 - provinciaal 65e/6206 duiven . de week erop vloog ze chateauroux 4/429-8/866-provinciaal 20/3103 - 34/7547 duiven en nu Bourges 1/752-1e provinciaal 3696 en 29e nationaal 24221 duiven.

 

In 2022:

https://www.pitts.be/nl-BE/artikels-72/ereprijs-2022-team-debo-vichte-22573/

 

Terug een stunt van Team Debo. Met onze zomerjongen voor de 1e keer 2 nachten mand.

Team Debo uit Vichte (West-Vlaanderen) winnen de eerste Provinciaal uit Bourges I op 28/05/22 van 3.696 jaarse duiven PE WEST-VLAANDEREN.

Team Debo uit Vichte (West-Vlaanderen) winnen de eerste prijs uit Chateauorux op 21/05/22 van 7.547 oude+jaarse duiven IWV Provinciaal West-Vlaanderen.

Team Debo uit Vichte (West-Vlaanderen) winnen de eerste prijs uit Chateauorux op 21/05/22 van 3.899 oude+jaarse duiven IWV Zone A2.
Team Debo uit Vichte (West-Vlaanderen) winnen de eerste prijs uit Chateauorux op 21/05/22 van 866 oude duiven bij de Arend REKKEM.

 

In 2021:

Team Debo uit Vichte (West-Vlaanderen) wint de 1ste Provinciaal uit Tulle op 31/07/21 van 797 oude duiven KBDB PE West-Vlaanderen.

Team Debo uit Vichte (West-Vlaanderen) wint de 1ste Zonaal uit Argenton I op 19/06/21 van 3.309 jaarse duiven KBDB Zone A2.
Team Debo uit Vichte (West-Vlaanderen) wint de 1ste Provinciaal uit Argenton I op 19/06/21 van 4.095 jaarse duiven KBDB PE West-Vlaanderen.

Team Debo uit Vichte (West-Vlaanderen) winnen de eerste prijs uit Bourges I op 28/05/22 van 752 jaarse duiven bij  de Arend REKKEM.

Team Debo uit Vichte (West-Vlaanderen) wint de 1ste Zonaal uit Chateauroux I op 6/06/21 van 3.381 jaarse duiven KBDB Zone A2.
Team Debo uit Vichte (West-Vlaanderen) wint de 1ste Provinciaal uit Chateauroux I op 6/06/21 van 4.366 jaarse duiven KBDB PE West-Vlaanderen.
Team Debo uit Vichte (West-Vlaanderen) wint de eerste prijs uit Chateauroux I op 6/06/21 van 602 jaarse duiven lokaal.

Team Debo uit Vichte (West-Vlaanderen) wint de eerste prijs uit Clermont op 6/06/21 van 222 jonge duiven lokaal.

Team Debo uit Vichte (West-Vlaanderen) wint de eerste prijs uit Arras op 29/05/21 van 412 jonge duiven lokaal.

 

In 2020:

TOPSEIZOEN voor de Westvlaamse revelatie van het jaar - TEAM DEBO Vichte

Provinciaal: 43 x top 100

1x1e - 2x2e - 3e - 7e - 8e - 10e - 11e - 12e - 13e - 16e - 18e - 19e - 21e - 25e - 26e - 27e - 2x 30e - 33e - 38e - 39e - 45e - 50e - 51e - 2x58e - 69e -70e  - 3x71e - 73e - 74e - 76e - 81e - 86e - 87e - 89e - 91e - 2x92e - 99e 

 


Naar overzicht van reportages

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven