Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Inval In Halle, KBDB wordt beschuldigd van plagiaat.

Geplaatst op 04/09/2020, Auteur: PittsHet "nieuwe" online systeem en software programma werkt goed, is handig om mee te werken, snel en overzichtelijk. Maar volgens Wprol, de vorige softwareleverancier is dit systeem niet zo nieuw maar een kopie van het systeem dat zij uitgerold hadden. Wprol legde een klacht neer bij de handelsrechtbank in Brussel. Deze onderzocht de klacht en stuurde nu een expert/gerechtsdeskundige naar Bricon en KBDB om dit te onderzoeken. Deze vielen binnen in Halle en bij Bricon op 11/8 om alles te checken. Men probeerde alles stil te houden in Halle maar op ons aandringen en vragen maakten ze het dan toch gisteren bekend op hun website. Van transparantie gesproken! Het onderzoek is nog niet afgerond en alle partijen wachten ongeduldig op het resultaat. 
Volgens specialisten die wij aangesproken hebben zou Wprol wel eens gelijk kunnen krijgen. Het huidige systeem lijkt verdomd veel op het vorige. Verander wat kleurtjes, slides en lettertype en je komt bij het vorige uit zo laten experts ons weten. 
Er hangt de KBDB/Bricon een miljoenenclaim boven het hoofd indien Wprol gelijk zou krijgen van de rechter. Wordt vervolgd....
 


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven