Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Jacco op bezoek bij G&G Damen in Dorst

Geplaatst op 09/01/2017, Auteur: Pitts


Jacco won bij de verloting op de jeugddag in november het hokbezoek van G&G Damen in Dorst. Leuk dat we zijn verslag van het bezoek al mochten ontvangen! Tijdens de jeugddag van de NPO won ik een hokbezoek ! Daar was ik super blij mee. Gelukkig mocht ik er al snel naar toe gaan. Samen met papa moest ik een uurtje rijden naar het duivenhok, maar dat vond ik niet erg. Het was ook heel mooi wit onderweg.

Toen we aankwamen bij de familie G & G Damen kreeg ik een lekker worstenbroodje. Toen hadden we over de duiven verteld en toen gingen we naar het duivenhok kijken. Wauw! Wat een mooi hok! In het hok mocht ik de beste duivin van de meneer vasthouden. Dat vond ik heel leuk !

Wel waren er weinig kleuren duiven, en dat vind ik nu juist zo mooi. Zelf wil ik alle kleuren duiven. Ik heb al een rode, een schimmel, twee vale, een witpen en verder gewone kras en blauwbanden. Maar ik spaar gewoon door…..

jacco-op-bezoek-bij-gg-damen-in-dorst-1.jpg | Pitts

De mooiste duif daar vond ik de schallieduif. Die had ik nog nooit eerder gezien. De mevrouw kon mij vertellen dat deze duif zo heet. Dat vond ik heel leuk.

Ik ben heel blij dat ik ben mogen gaan kijken samen met papa en mag in maart nog een keertje langst komen en dan krijg ik een mooi nieuw duifje erbij van de mevrouw en meneer.

Wat ik ook heel leuk vond, was de dag erna, toen liet papa mij een berichtje lezen over mijn hokbezoek. Dit berichtje stond al op internet en had Geanne Damen al opgeschreven ! Dit heb ik al trots aan mijn bompa en moeke laten zien.

jacco-op-bezoek-bij-gg-damen-in-dorst-2.jpg | Pitts

Bron: NPO


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven