Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Jeugd-Peetvadercompetitie CC Eindhoven 2016

Geplaatst op 10/01/2017, Auteur: davy.deckers@telenet.be


Jeugd-Peetvadercompetitie CC Eindhoven 2016

Ook dit jaar kan er weer teruggezien worden op een prachtige prijsuitreiking van de JPC! Om 19 uur kwamen veel deelnemertjes met vader, moeder, opa en oma gespannen naar het clublokaal van Valkenswaard. Een overvolle prijzentafel stond op hen te wachten.

Maar eerst werd er een uurtje driftig gekleurd met stiften en potloden, die voor ieder kind in een goedgevulde welkomstenvelop waren gestopt. Met de tong tussen de lippen geklemd deed ieder zijn of haar uiterste best.

Daarna werden de gewonnen trofeeën en prijzen van de natoervluchten uitgedeeld waaraan de deelnemertjes hadden meegedaan. Als volleerde kampioentjes betraden ze het podium en natuurlijk had iedereen prijs!

Toen werd de uitslag van de kleurwedstrijd bekendgemaakt en bij de jongste kinderen had Natascha van Mechelen gewonnen en bij de oudste groep Bas Jaspers.

Onder pedagogische leiding van Johan van de Water werd het spannend gemaakt bij de loterij. Knap zoals zelfs de kleintjes al dan niet met wat hulp de winnende cijfertjes bekend maakten!

Weer een echt avondje duivensport!!!

Dank aan Johan en Karin van de Water en opperstalmeester Jo van Buul van de Jeugdcommissie van CC Eindhoven!!!

Bekijk alle foto's!

jeugd-peetvadercompetitie-cc-eindhoven-2016.jpg | Pitts

André van de Wiel Bron: NPO


Naar overzicht van verenigingsnieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven