Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

JeugdClub Antwerpen 2017 | Bowling & Opendeurdag Kweekstation

Geplaatst op 06/02/2017, Auteur: Persbericht / Davy


Allereerst willen wij jullie namens JCA nog een goed 2017 wensen!
Met vele 1ste prijzen en kampioenschappen, een goed seizoen en alles wat jullie lief hebben!

 

Het ledenboekje komt eind februari in jullie mailbox zodat jullie voor het seizoen weten wat er allemaal mogelijk is en wat de planning is.

Verder hebben wij voor volgende week zondag nog een opendeurdag op het kweekstation van Natural waarbij de Jeugd apart kan deelnemen aan het winnen van een duif. Ieder deelnemend lid krijgt een gratis pakket Natural en een bonnetje voor een hamburger. Let op inschrijven is verplicht. Inschrijven kan op info@jeugdclubantwerpen.be of deprinsdejong@skynet.be of 0495/26.13.42

Ook is er nog een bowling geplant, deze gaat door 11 maart 2017 in Bowling Bruul te Geel. De prijs voor 3 uur eten/drinken + 2 uur bowling is 35€. Meer info in de affiche hieronder. Let op ook hiervoor best tijdig inschrijven zodat wij het aantal reservaties kunnen doorgeven. 

Indien dit nieuw is vraag even bij enkele leden na, iedere keer weer is dit een heel leuke bijeenkomst waarbij veel plezier wordt gemaakt en er dikwijls andere winnaars zijn dan in het seizoen! Kortom, dit kan je best eens meegemaakt hebben!


Naar overzicht van verenigingsnieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven