Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Jeugdclub Oost-Vlaanderen: Kampioenschappen 2016

Geplaatst op 13/12/2016, Auteur:


Beste vrienden we zitten in de periode van kampioenvieringen en huldigingen. Door sommigen ge-smaakt en door anderen gehaat. Feit is dat iedereen de nodige aandacht zeker heeft verdiend. De duifjes zitten klaar voor de winterkweek. Iedereen probeert de ideale mix van twee duiven te maken en zo het beste uit zijn kolonie naar boven te halen.

Ik wil onze kampioenen uiteraard ook proficiat wensen. Ze hebben het opnieuw schitterend gedaan met prijzen die zelfs nationaal hoge ogen gooien.
Bij de 8-16 jarigen gaan de felicitaties naar de gebroeders Lannoo uit Evergem zij trokken opnieuw het laken naar zich toe en zijn nog steeds de beste in deze categorie.
Bij de 17-25 jarigen is Jelle Van Sterthem uit Maarkedal onze algemeen kampioen.
Proficiat!

Ook de andere jeugleden hebben het goed gedaan. Ze leggen elkaar het vuur aan de schenen. Zo zien we maar liefst drie verschillende winnaars van de kampioenschappen 17-25 jaar.

Bij de beginnenlingen boven de 25jaar kroont Pieter Van De Veire zich tot kampioen.

Ook onze peters deden het dit jaar voortreffelijk. Tussen onze geklasseerden zien we tal van provinci-ale en nationale winnaars.

Bij het peterkampioenschap snelheid/halve fond gaat de eer naar Gevaert-Lannoo uit Deinze. Zij be-leefden werkelijk een knalseizoen.
Het peterkampioenschap fond werd dan weer gewonnen door onze raadsman Luc Bafort uit Temse. Proficat!

Verder wil ik ook alle andere kampioenen proficiat wensen. Jullie zullen ongetwijfeld onze huidige kampioenen proberen overtreffen volgend jaar. Aan allen al veel succes gewenst!

De prijzen zullen opnieuw verdeeld worden op onze schitterende kampioenendag te Salons Manto-vani en dit op zondag 5 maart 2017

Overzicht Kampioenschappen 2016 &
Het Inschrijvingsformulier vindt u verder in dit boekje.

Tot dan!

Groeten

Lorenzo


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven