Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Jonge duiven perikelen? KOLOMBOCOX dé oplossing!

Geplaatst op 07/05/2024, Auteur: Pitts


Darmproblemen bij jonge duiven zijn voor de meeste liefhebbers een jaarlijks terugkerend fenomeen. Vooral in de maanden mei en juni lijkt de jonge garde het meest vatbaar voor allerlei infecties. Stress en hogere infectiedruk door het eerste verblijf in de manden, verduisteren, reacties op diverse inentingen en zelfs het warmer wordende weer kunnen zorgen voor een gestoorde spijsvertering en zelfs het gevreesde 'adeno-coli'. 
Daarom is het belangrijk om uw jonge duiven tijdig en preventief de nodige ondersteuning te geven.

Hiervoor kan "KOLOMBOCOX" de oplossing bieden. Dit natuurproduct op basis van oregano en eucalyptus werd ontwikkeld volgens een uniek en complex proces. De specifieke combinatie van de extracten en oliën en hun onderlinge relatie zorgt voor een brede bescherming tegen allerhande spijsverteringsproblemen. "Kolombocox" is daarom aangewezen bij natte mest en onevenwichtige darmflora. Dit revolutionaire product helpt bovendien preventief door een gezonde darmflora op te bouwen waarin schadelijke indringers geen kans krijgen. Het zorgt voor de perfecte darmhygiëne, wat resulteert in mooie mest. En als de mest goed is, gaan de duiven ook veel beter trainen. 

Geef "Kolombocox" direct de dag na thuiskomst en preventief 2x of 3x per week. Bij groene, slijmerige mest: 7 dagen Kolombocox toedienen en u zal versteld staan van het resultaat! "Kolombocox" is bovendien zuinig in gebruik: 5ml per liter drinkwater. Bij problemen kunt u tijdelijk de dosis verdubbelen indien gewenst. Het is dus volkomen veilig.

TIP: om uw jonge duiven terug op de rails te krijgen na een dipje: "RE-FORCE" is het meest complete recuperatiemiddel en krijgt uw vliegduiven terug rond in een mum van tijd!

Klik hier om Kolombocox te bestellen

Klik hier om Re-Force te bestellen

31126-img_0691-cropped1440.jpg | Pitts
20985-dsc_0003-cropped1440.jpg | Pitts

Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven