Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

KBDB en doping: de violen zijn nog altijd niet gelijkgestemd

Geplaatst op 20/12/2016, Auteur:


Dirk Schreel, voorzitter van het Sportcomité heeft zopas aangekondigd dat er woensdag 4 januari een persconferentie wordt gehouden in verband met het dopingverhaal. Vreemd toch, en in strijd met de verklaring van voorzitter Van Bockstaele dat er pas na de Olympiade (27-29 januari) een verklaring komt over de stand van zaken ivm doping.

Op die manier zijn er vanuit de KBDB al drie versies gelanceerd:

Versie 1: De KBDB is niet van plan om namen van “dopingzondaars” bekend te maken, enkel de cijfers (officieel te horen in Halle op maandag 5 december).

Versie 2: De KBDB maakt de namen van de positieve gevallen wel bekend, maar pas na de Olympiade (verklaring voorzitter Stefaan Van Bockstaele op de persconferentie van de Olympiade in Halle op dinsdag 13 december).

Versie 3: De KBDB houdt een persconferentie over doping op woensdag 4 januari (verklaring Comité-voorzitter Dirk Schreel op 18 december in Vlamertinge). 

Zou het kunnen dat die persconferentie dan enkel bedoeld is om cijfers en geen namen bekend te maken? Of weten ze in Halle niet meer van welk hout pijlen maken? 

Het wordt nog maar eens de hoogste tijd dat ze daar in Halle de violen gelijk stemmen en open kaart spelen: de liefhebbers hebben daar gewoon recht op.   


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven