Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

KBDB heeft nieuw bestuur

Geplaatst op 11/03/2019, Auteur: Pitts


Veel geruzie en gebakkelei op bijzondere vergadering.

Dat deze vergadering veel geruzie met zich mee ging brengen stond in de sterren geschreven en zoals we  al aangekondigd hadden kon Frans Hermans zijn functie als voorzitter niet vasthouden. en werd een herschikking doorgevoerd.

Nieuw bestuur

  • Bodengien Voorzitter
  • Wim Logie Vlaams ondervoorzitter
  • Sapin Waals ondervoorzitter en voorzitter sportcommissie
  • Van Raamsdonk Schatbewaarder
  • Gino Houbrechts Juridische adviseur

En wat nu? Al het geruzie, de dreigementen, de vermeende manipulatie van mandatarissen heeft diepe wonden geslagen. 
Zelfs in deze nieuwe formatie is onenigheid alom en ze moeten nog starten. Ook stappen er anderen naar de rechtbank om daar alsnog hun gelijk te halen. 
De duivensport heeft een krachtig bestuur nodig om de meubelen te redden maar zoals het nu uitziet, zien we de toekomst niet bepaald rooskleurig. 
Wordt vervolgd.

 

Reacties:

Propere vleugels 1

Nu we een nieuwe nationale voorzitter en nationale voorzitter sportcomitee hebben wens ik ze een vlucht toe met wind in de vleugels. Hopelijk word het een vlucht zonder hindernissen, gebaseerd op rechtvaardigheid en gelijkheid, zeker ook eentje voor de gewone liefhebbers, en zeker niet gebaseerd op de afbraakpolitiek van hun voorgangers. Met respect en gelijkheid voor de gewone en commerciële liefhebbers, want de een kan niet zonder de ander. Een eerste stap in de goede richting is gezet door niet met 3 maar met 5 te besturen (minder kans om onderling gesj……) Hopelijk een bestuur zonder dictatuur en openheid en rekening houdend met hun achterband.

Toch vraag ik aandacht voor het volgende: Elec. constateren: uitslagen WPROL: kampioenschappen: online meldingen: openheid:

Stas P


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven