Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

KBDB: mededeling nationale wedvluchten 2019

Geplaatst op 17/06/2019, Auteur: Persbericht / Davy

picrkbdb.jpg | Pitts

t.a.v. de inkorvingsburelen en de deelnemende liefhebbers aan de nationale wedvluchten 2019

De KBDB vestigt de aandacht op het feit dat de koppeling van de elektronische ring met de identiteitsring dient te gebeuren op het correcte en het voor 2019 actieve lidnummer van de liefhebber.
De inkorvingsburelen worden ook verzocht hieraan speciale aandacht te besteden bij de inkorving m.n. of het juiste licentienummer van de liefhebber voor 2019 op de display van de master verschijnt aangezien, bij een foutief licentienummer, de duiven van deze liefhebber niet zullen worden opgenomen in de uitslagen van de desbetreffende vlucht.
De duiven dienen in het KBDB-bestand te zijn ingeschreven op het licentienummer 2019 van de bewuste liefhebber.

Bovendien verwijzen wij nogmaals naar de beschikkingen van art. 112 van het NSR en meer specifiek:

  • Alle duiven waarmee aan sportieve activiteiten wordt deelgenomen moeten verplicht staan ingeschreven op naam van de betreffende liefhebber.

De overschrijving dient in het KBDB bestand te zijn uitgevoerd vóór de inkorving.

Gelieve nota te nemen dat het KBDB-bestand vanaf 16u00 op de dag van de inkorving van de bewuste vlucht niet meer zal worden aangepast en dat de liefhebbers hun overschrijvingen tijdig moeten indienen en betalen via ofwel:

  • Een KBDB-mandataris
  • Op de zitdag van de PE/SPE
  • Via de KBDB-Halle

Voor deze drie opties dient het geld op de rekening van de KBDB te zijn ontvangen. Dit is dan ook de reden waarom wij nogmaals de mandatarissen aanmanen de aanvragen tot mutaties onmiddellijk door te sturen en het verschuldigde bedrag onmiddellijk op de rekening van de KBDB over te schrijven. 

 


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven