Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

KBDB roept provinciale voorzitters en inrichters samen op de dag voor inkorving Bourges

Geplaatst op 22/05/2017, Auteur: piet.aelberts@telenet.be


De KBDB roept de voorzitters van de provinciale afdelingen en de inrichters op woensdag 24 mei naar de hoofdzetel in Halle. Dirk Schreel, voorzitter van het Sportcomité, organiseert die vergadering om de laatste richtlijnen te geven voor de opmaak van de uitslagen van de nationale vluchten. De vergadering vindt dus plaats op de dag voor de inkorving voor Bourges (27 mei), de vlucht waar de KBDB zelf de eerste uitslagen zal leveren, van provinciaal tot en met nationaal.

Eerder kregen de nationale inkorflokalen een document toegestuurd met de instructies om de inkorvings- en bestatigingsgegevens te uploaden in WPROL en een hoofdstuk met probleemoplossingen. En dat zorgde voor een storm aan vragen en oprispingen.
Vanuit diverse hoeken werd gevraagd lees: gesmeekt) om het hele plan een jaar op te schorten.
Intussen smeekt de KBDB de verenigingen om de koppelingslijsten voor oude en jaarse duiven in te dienen voor de vlucht uit Bourges.  
Het lijdt geen twijfel dat er op de vergadering van woensdag 24 mei opnieuw keiharde kritiek zal komen van de inrichters van de nationale vluchten. En de voorzitters van de PE's zullen heel wat vragen en zure oprispingen vanuit de verenigigen meebrengen. 

 

 


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven