Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

KBDB voert wijzigingen door aan criteria Nationale Kampioenschappen 2017

Geplaatst op 12/09/2017, Auteur: duivenkrant@hotmail.com


Persmedeling KBDB:

Nationale Kampioenschappen 2017

De hiernavolgende wijzigingen en verduidelijkingen aan de criteria van de nationale kampioenschappen 2017 werden goedgekeurd door de nationale raad van beheer en bestuur dd. 16/08/2017:

KLEINE HALVE-FOND VLAAMS-BRABANT

De in het vet opgenomen vluchten worden toegevoegd aan de tabel met de vluchten die in aanmerking kunnen worden genomen voor de kampioenschappen kleine halve-fond voor de PROVINCIALE ENTITEIT VLAAMS-BRABANT:

Villemandeur/Montargis, Melun (Andrezel), Chevrainvilliers, Lorris, Vierzon, Blois, Nevers en Bourges (geen nationale vluchten)

KLEINE HALVE-FOND LIMBURG

Ingevolge de onbeschikbaarheid van het lossingsterrein in Jouy-le-Châtel en in toepassing van punt IV van de criteria van de nationale kampioenschappen 2017 werd de hiernavolgende  wijziging goedgekeurd :

Volgende wedvluchten komen in aanmerking voor de nationale kampioenschappen KLEINE HALVE-FOND voor de PROVINCIALE ENTITEIT LIMBURG:

Jouy-le-Châtel, Chevrainvilliers, Fay-aux-Loges, Gien, Nanteuil, Villemandeur/Montargis, Sourdunen Sézanne

RECHTZETTING OVERZICHTSTABEL MINIMUM EN MAXIMUM AANTAL TE BEHALEN PRIJZEN

Voor alle duidelijkheid informeren wij u van het feit dat voor het as-duif kampioenschap Grote Fond en Fond Jaarlingen het minimum en maximum aantal te behalen prijzen 2 bedraagt.

KLEINE HALVE FOND HENEGOUWEN/WAALS-BRABANT & LUIK/NAMEN/LUXEMBURG

Gelieve te noteren dat voor de KLEINE HALVE-FONDWEDVLUCHTEN voor de betrokken SPE’s GEEN NATIONALE WEDVLUCHTEN IN AANMERKING KUNNEN WORDEN GENOMEN.

KLEINE HALVE FOND LUIK/NAMEN/LUXEMBURG

De in het vet opgenomen vlucht wordt toegevoegd aan de tabel met de vluchten die in aanmerking kunnen worden genomen voor de kampioenschappen kleine halve-fond voor de sector 2

NAMEN van de SAMENGEVOEGDE PROVINCIALE ENTITEIT LUIK/NAMEN/LUXEMBURG

Lorris, Gien, Nevers, Bourges, Vierzon en Toury

Jean-Pierre Palm gewaardeerd lid van CSN spreekt hierover zijn ongenoegen uit. "Ik ben geschokt door dit persbericht, met welk recht vinden ze het aanvaardbaar om de criteria van de nationale kampioenschappen 17 dagen voor sluitingsdatum van de inschrijvingen en zonder overleg met de leden van CSN te wijzingen. Een deel van de liefhebbers hebben reeds hun deelname aan de kampioenschappen Kleine Halve Fond teruggetrokken. Hieruit kunnen we besluiten dat, na het fiasco van de nationale resultaten, KBDB de liefhebbers nog maar eens een extra klap uitdeelt. Ik hoop dat ze snel hun gezond verstand zullen terugvinden."

 


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven