Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

KBDB: Vraag toelating voor vergadering en/of kampioenenviering

Geplaatst op 13/10/2020, Auteur: Persbericht / Davy

199687-unknown-croppedxs.jpg | Pitts

12-10-2020 Mededeling KBDB

Het vluchtseizoen 2020 loopt op zijn einde en niettegenstaande de covid-19 pandemie zijn we van mening dat het afgelopen seizoen als positief kan worden bestempeld.

Spijtig genoeg blijven de coronacijfers stijgen en moeten wij iedereen onder ons beschermen tegen dit virus.

Na het seizoen komt de periode van de vergaderingen in de schoot van de verenigingen/groeperingen evenals de kampioenendagen. Deze evenementen zullen, volgens de federale richtlijnen, worden gecontroleerd, toegelaten of geannuleerd.

De leden van de nationale raad van beheer en bestuur zijn begaan met de gezondheid van alle leden en dit is dan ook de reden waarom wij aandringen dat, indien een vergadering en/of kampioenenviering wordt ingericht in de schoot van uw vereniging  VOOREERST contact dient opgenomen te worden met het gemeente- of stadbestuur teneinde te vernemen of dergelijke manifestaties kunnen en mogen doorgaan en welke specifieke maatregelen in acht dienen genomen te worden. Zonder een dergelijke toelating kunnen de boetes enorm hoog oplopen (tot 750 EURO per vastgestelde overtreding).

Wij vragen dan ook aan alle verenigingen om het gezond verstand te laten spreken teneinde op een veilige manier de vergaderingen en kampioenenvieringen te laten doorgaan of desgevallend af te gelasten.

Hou het vooral gezond en neem geen risico!

 

Namens de leden van de NRBB,
De nationale voorzitter,
Pascal Bodengien.

 


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven