Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Mandataris Francis Verbist neemt ontslag

Geplaatst op 11/04/2018, Auteur: Pitts

obrafo.jpg | Pitts

De onderstaande tekst in het verhaal van de vereniging uit Roesbrugge trok mijn aandacht.

'Als we dit verhaal lezen moeten we toch de overdenking maken hoe zeker de verenigingen nog zijn van hun voortbestaan als er om de 6 jaar een nieuwe ploeg aan de macht kan komen die eigenmachtig beslissingen kan nemen ten voordele of nadele van de verenigingen in hun provincie ? Hoe bekwaam zijn die mandatarissen ? Handelen ze niet te veel in eigen belang ? Hebben ze ervaring genoeg ? Hoe zit het dan met de belangenvermenging ??'

"Het is mij inderdaad duidelijk dat het merendeel van de mandatarissen zetelt i.f.v belangenvermenging. Blijkbaar wil men terug alle vluchten aan de inrichters geven.

Zelf heb ik als voorzitter de grootste maatschappij van Brabant, één van de grootste van België de voorbije twee jaar gerund. Dit los van enig eigenbelang met enkel de intentie de duivensport in het algemeen te promoten en te dienen en als men de cijfers beschouwd, blijkbaar met succes.

Door al deze in mijn ogen wanpraktijken rest er een mens echter maar één conclusie, een streep te trekken onder alles wat met stip ‘een schitterende sport’ zou moeten zijn.

In mijn geval dien ik 151 hoklijstleden en 428 stemresultaten teleur te stellen.

Al zie ik het zeker niet zo, door blijven te zetelen en te functioneren zou ik gewoon deel uitmaken van zij die rammelen met de voeten van de liefhebbers en de citroen verder uitpersen, niet beseffend dat er niks meer uit te persen valt …"

 

Ontslag als KBDB-mandataris en alle KBDB gerelateerde functies

Via dit officiële schrijven wens ik u op de hoogte te stellen van mijn ontslag als KBDB-mandataris, alsook van alle KBDB gerelateerde functies.

 

Hierbij ook de ontslagbrief van de heer Francis Verbist aan de Nationale beheerraad

 


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven