Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Nationale Dagen op 2, 3 en 4 december 2021 geannuleerd

Geplaatst op 19/11/2021, Auteur: Persbericht / Davy

387958-natdagenaffiche-croppedxs.jpg | Pitts

19-11-21 Mededeling KBDB – Nationale Dagen seizoen 2020 & 2021

Met spijt heeft de KBDB de beslissing genomen om zijn Nationale Dagen op 2, 3 en 4 december 2021 te annuleren.

Dit besluit werd zorgvuldig overwogen. De gezondheidssituatie is de afgelopen weken verslechterd en het is duidelijk dat we onze nationale kampioenen niet op de gepaste manier, zoals we zouden willen, zullen kunnen vieren. De zware morele verantwoordelijkheid van het organiseren van een evenement, dat publiek van alle leeftijden samenbrengt, onder de omstandigheden die we momenteel kennen, heeft geleid tot het nemen van deze moeilijke beslissing.

We hopen dat u ons begrijpt.

We willen in het bijzonder al onze partners, de commerciële firma’s en onze personeelsleden bedanken, dewelke zoveel tijd hebben geïnvesteerd in de organisatie van deze Dagen. Namens mijzelf bied ik mijn excuses aan voor het eventuele ongemak veroorzaakt door deze annulering.

Meer informatie over een volgende editie van de Nationale Dagen 2020 en 2021 zal nog volgen. Wanneer we definitieve data hebben, zullen wij u als eerste op de hoogte brengen.

Indien u reeds een hotelkamer heeft geboekt, raden wij u aan deze zo spoedig mogelijk te annuleren. Indien u reeds heeft betaald voor de Galadiner(s), dan krijgt u dit bedrag zo spoedig mogelijk teruggestort.

 

Tot snel en hou het vooral gezond!

De nationale voorzitter,

Pascal Bodengien.


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven