Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Nationale uitslagen van de KBDB: zijn de problemen nu nog niet van de baan?

Geplaatst op 16/06/2017, Auteur: piet.aelberts@telenet.be


Je moet het maar durven wat de KBDB doet: het falen van de nationale uitslagen (in samenwerking met WPROL) afschuiven op de verenigingen en rangschikkers. De nationale top heeft hier een kemel van jewelste geschoten. Haast drie weken na Bourges is het hele spel nog niet volledig uitgeklaard, daar waar Schreel en co destijds met de fanfare aankondigen dat hun project vanaf de eerste dag kant en klaar zou zijn. En nu komt de nationale voorzitter Stefaan Van Bockstaele op de proppen met een mededeling dat het normaal is dat een nieuw project gepaard gaat met de nodige moeilijkheden. En zo voegt hij er aan toe: "Ik wens  dan ook alle verenigingen en medewerkers te bedanken voor de nodige steun en positieve samenwerking." Tja, diezelfde verenigingen en medewerkers eerst in de kou laten staan, niet eens informatie verstrekken en dan bedanken voor hun medewerking. 
Of alle problemen van de baan zijn? Van Bockstaele: "Actueel zijn 99% van de problemen opgelost. De liefhebbers die deelgenomen hebben aan de nationale vluchten zullen de eerstvolgende dagen hun login van de firma Wprol ontvangen om de nodige resultaten te kunnen raadplegen."
De nationale voorzitter belooft een evaluatie op het einde van het seizoen. Dat er ook excuses komen voor de manier waarop de KBDB (en WPROL) de verenigingen, rangschikkers en liefhebbers heeft beledigd met zijn onkunde en onbeschoftheid, staat er niet bij. 

 


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven