Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

Nationale vlucht Limoges: amper 2 provinciale uitslagen klaar. Volgens de nationale bond is dat te wijten aan "bewezen tegenkantingen" (sic)

Geplaatst op 08/06/2017, Auteur: piet.aelberts@telenet.be


De overige provinciale uitslagen, zonale en nationale uitslagen kunnen voorlopig niet opgemaakt worden omdat nog verschillende verenigingen, om verschillende redenen, de gegevens, nog niet hebben doorgestuurd aan de uitslagmaker. De KBDB heeft aangedrongen de gegevens tegen uiterlijk deze week over te maken. "Spijtig genoeg moet de raad vaststellen dat vanuit verschillende hoeken bewezen tegenkantingen zijn gebeurd teneinde het nieuwe KBDB project uitslagen – kampioenschappen tegen te werken," zo staat in een persbericht van de KBDB, die er fijntjes aan toevoegt dat dit ook de reden is waarom de uitslagen Bourges nog niet konden worden opgemaakt.

In eigen boezem
In plaats van nederig toe te geven dat ze bij de nationale bond niet klaar waren om zelf de uitslagen van de nationale wedstrijden op te maken, schuiven ze de schuld door naar de verenigingen. 
 Van zodra alle uitslagen van een nationale vlucht beschikbaar zijn, zullen de logins aan de liefhebbers toegestuurd worden, zo laat de nationale bond weten. 
 De raad van beheer en bestuur wenst ook te bevestigen dat de KBDB wel degelijk een ristorno zal toekennen aan de verenigingen die inkorven voor de KBDB-vluchten. Om er dan even fijn aan toe te voegen dat de KBDB hoopt dat de overige inrichters dit voorbeeld zullen volgen....

 

 


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven