Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

NEW "Opti-oil 500ml"

Geplaatst op 29/04/2021, Auteur: Pitts


OPTI-OIL is een optimaal samengestelde detoxolie met veel natuurlijke, ondersteunende geneeskrachtige en zuiverende eigenschappen. De actieve kruidenaromaten (tijm, oregano, kaneel, ...) vitamines en hoogwaardige oliën hebben een antibacteriële, antivirale, schimmelwerende en antiparasitaire werking. Het zorgt voor een goede algemene gezondheid, kracht en vitaliteit.

OPTI-OIL is een effectieve ontgiftende voorbereidende gezondheidsolie om het spijsverteringsstelsel te activeren. De opname van de optimale mix beperkt de aanwezigheid van gevaarlijke antioxidanten in het maagdarmkanaal. De belangrijke voedingsstoffen die de duif nodig heeft, kunnen daardoor beter door de darmwand worden opgenomen.

Calcium en mineralen kunnen hun werk optimaal doen, waardoor de spierkracht toeneemt en spierschade wordt voorkomen. Mede door de ondersteuning van botvorming is er een positief effect op de belasting van de gewrichten.

OPTI-OIL is de beste voorbereiding voor het hele jaar! De desinfecterende werking op keel en luchtwegen draagt bij aan mogelijke topprestaties. Stimulatie van de vorming van rode bloedcellen door bepaalde vitamines draagt bij aan versterkte celmembranen die gifstoffen tegenhouden en verbetert de doorstroming van aangetaste weefsels. De zuurstof in het bloed blijft optimaal.

 

KLIK HIER VOOR DIT NIEUW PRODUCT TE BESTELLEN

opti-oil500web_1024x1024.jpg | Pitts

Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven