Pitts-globePitts-loginPitts-premiumPitts-registerPitts-search

NPO Interimmanager Fred an Haack

Geplaatst op 20/12/2016, Auteur:


NPO Interimmanager Fred an Haack

 

Graag stel ik mij even voor. Mijn naam is Fred an Haack, ik ben 55 jaar en woonachtig in Houten vlakbij Utrecht. Ik ben getrouwd en de trotse vader van 3 dochters. Wanneer ik niet aan het werk ben besteed ik mijn tijd aan mijn gezin, vind ik het fijn om hard te lopen, ben ik bestuurslid bij een voetbalclub in mijn woonplaats, besteed ik veel tijd en aandacht aan mijn vrienden en ben ik een enorme fan van het eiland Mallorca.

In mijn werkzame leven ben ik van oudsher een HR professional. Ik heb verschillende HR klussen gedaan bij een aantal mooie werkgevers. Ik ben werkzaam geweest in het bedrijfsleven, bij de NS, bij een groot aannemersbedrijf en mijn meest recente werkgever was de KNVB. Hier heb ik met veel plezier gewerkt tot juli 2015.

Vanaf dat moment heb ik een droom gevolgd en ben ik als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan met een eigen adviesbureau op het gebied van HR, projectmanagement en interim opdrachten. Inmiddels ben ik tevens mede eigenaar van een bureau, genaamd Peoplez, een bureau dat zich bezig houdt met het ontzorgen van het MKB op het hele domein van HR.

Ik ben een HR professional die graag met vernieuwen, innoveren en veranderen bezig is, en daar ook goed in is. Niet zomaar, het behalen van resultaten en klanttevredenheid staat altijd voorop. Ik heb een positieve kijk op zaken, door mijn goed ontwikkelde organisatiesensitiviteit en mijn ervaring in het werken met mensen streef ik altijd naar de optimale afstemming tussen wat goed is voor de organisatie en wat goed is voor de mens in de organisatie. Kernwoorden voor mijn stijl van leidinggeven zijn stimuleren, motiveren, coachen en ontwikkelen met als doel medewerkers zo te faciliteren dat zij zich verder ontplooien en daarmee zichzelf en de organisatie verder helpen.

Met veel enthousiasme ben ik op 1 september begonnen aan mijn opdracht bij het NPO bureau. Ik ga mij als interim bureaumanager bezig houden met het richting geven aan de toekomstige organisatie, strategie, imago en samenwerkingsverbanden van en met het NPO Veenendaal. Begrippen als mensen, middelen, financiën, competenties en processen maken integraal onderdeel uit van deze (nieuwe) richting.

Ik ga dit doen door het maken van een beleidsplan voor de komende jaren en een daarbij horend actieplan. Ook de uitvoering van die acties zal ik waar mogelijk zo snel mogelijk in gang zetten.

Uiteraard kan ik dit niet alleen daar heb ik alle stakeholders binnen deze mooie sport voor nodig. Na een aantal goede gesprekken met het bestuur heb ik er alle vertrouwen in dat we gezamenlijk van deze opdracht een succes gaan maken met als resultaat een toekomstbestendige Nederlandse Postduivenhouders Organisatie.


Naar overzicht van nieuws

Reageren


Om te reageren dient u aangemeld te zijn.
Terug naar boven